Anker

Anker Innovations

Anker Innovations (Anker) is een Chinees elektronicabedrijf dat voornamelijk opladers, powerbanks, speakers en andere consumentenelektronica produceert. Het bedrijf is opgericht in 2011 door Steven Yang, een voormalig werknemer van Google. Anker ontwikkelt met regelmaat nieuwe producten die je graag wilt hebben, maar waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had.

Het belangrijkste concurrentievoordeel van Anker is zijn vermogen om in een snel tempo consumentenelektronica te ontwikkelen en in grote aantallen te produceren. Hierdoor is het bedrijf snel uitgegroeid tot een leider in veel verschillende productcategorieën. Anker was bijvoorbeeld een van de eerste bedrijven die draadloze oplaadtechnologie voor smartphones ontwikkelde en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste wereldwijde leverancier van dit type lader.

Naast zijn focus op oplaadtechnologie heeft Anker ook een aantal andere producten ontwikkeld die goed zijn ontvangen door consumenten. Deze omvatten draagbare luidsprekers, autoladers en powerbanks. De producten van het bedrijf zijn verkrijgbaar in meer dan 150 landen en hebben talrijke onderscheidingen ontvangen van gerespecteerde publicaties.

Anker is toegewijd om het leven van mensen te verbeteren door middel van technologie en streeft ernaar producten te creëren die niet alleen nuttig maar ook leuk zijn om te gebruiken. Het doel van het bedrijf is om het leven van iedereen gemakkelijker, handiger en aangenamer te maken met premium gadgets voor betaalbare prijzen.

Anker Innovations heeft in totaal 4 merken waaronder zij innoverende producten ontwikkelen:

  • Anker: oplaadtechnologie zoals powerbanks, laadkabels, muurladers en draadloze laders.
  • Soundcore: audiotechnologie zoals draadloze koptelefoons en bluetooth speakers.
  • Eufy: smart home technologie zoals robotstofzuigers en slimme verlichting.
  • Nebula: projectortechnologie, voornamelijk draagbare beamers.

Anker (logo)

Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Toont alle 21 resultaten