Over GadgetFabriek.nl

Over GadgetFabriek.nl

Bij GadgetFabriek.nl vind je een compleet overzicht van must-have gadgets voor thuis en onderweg. Onder de term “gadgets” kun je vrij veel verstaan, maar laten we duidelijk zijn: op GadgetFabriek zul je enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige apparaten vinden waar je écht iets aan hebt. Om die kwaliteit te kunnen waarborgen plaatst onze redactie alleen producten op de website welke we zelf ook zouden kopen of wellicht zelfs al gekocht hebben.

Onze doelstelling is om voor het einde van 2020 meer dan 500 producten op GadgetFabriek.nl aan te bieden, verdeeld over de categorieën Robots, Wearables, Beveiliging, Verlichting, Smartphones, Tablets, Audio (WiFi Speakers, Home Cinema, Oordopjes & Koptelefoons) & Video (Beamers en Mediaspelers). De redactie van GadgetFabriek doet uitgebreid onderzoek naar ieder product alvorens dit product op de website geplaatst wordt en het is onze missie om jou zo goed mogelijk te informeren over de voor- en nadelen van ieder product alsmede waar je dit product het beste kunt kopen.

Productbeoordelingen

We doen ons best om zo veel mogelijk producten die je terugvindt op GadgetFabriek.nl eerst zelf te beoordelen: zo kopen we onder andere robotstofzuigers, HiFi systemen, beamers en andere Smart Home apparatuur om deze te kunnen reviewen. Maar natuurlijk kunnen we niet ieder product dat op onze website staat zelf aankopen om een review te beschrijven; daarom besteden we ook veel tijd aan het lezen van andere professionele reviews van producten alvorens we deze gadgets op de website plaatsen.

Prijsvergelijker

Hoewel onze doelstelling in eerste instantie is om bezoekers te inspireren en zo volledig mogelijk te informeren, wil iedereen natuurlijk ook weten waar je een bepaald product voor de beste prijs kunt kopen. GadgetFabriek houdt zelf geen voorraad aan, maar vergelijkt prijzen van tientallen webshops om jou automatisch de beste prijs te kunnen bieden. Hiervoor hebben we niet alleen een koppeling met bekende Nederlandse webshops zoals Coolblue, Mediamarkt en Bol.com, maar ook met internationale webshops zoals Amazon en AliExpress. Onderstaand een overzicht van alle partners van GadgetFabriek.

Partners van GadgetFabriek.nl

Bol.com Logo
Coolblue Logo
50Five Logo
Amazon
AliExpress
Banggood
Gearbest Logo

Waarom zou je gebruik maken van deze website?

Snelle Levering

Niets is vervelender dan een product kopen voor een goede prijs, maar wel weken er op moeten wachten.

Laagste Prijs Garantie

Je vindt alle must-have gadgets direct voor de laagste prijs op GadgetFabriek, dankzij onze prijsvergelijker.

Waardevolle Reviews

Weet wat je koopt! GadgetFabriek plaatst regelmatig reviews van bekende en minder bekende gadgets.