Anker Soundcore Motion+
Anker Soundcore Motion+

Anker Soundcore Motion+

61,90

De Soundcore Motion+ is een krachtige draagbare bluetooth speaker van het merk Anker. Deze compacte luidspreker geeft met een uitgangsvermogen van 30W een vol, rijk en krachtig geluid van hoge kwaliteit. De Anker Soundcore Motion+ speaker heeft een ingebouwde accu van 6700mAh waardoor je non-stop 12 uur muziek kunt afspelen op een volle accu.

De Motion+ is bovendien waterbestendig: deze Anker bluetooth speaker heeft een IPX7 certificering wat betekent dat de speaker tegen water en andere vloeistoffen kan. Je kunt ‘m dus perfect gebruiken in de tuin of op een festival, zelfs wanneer het regent! Een andere reden waarom je de Anker Motion+ speaker kopen wilt is de Qualcomm aptX ondersteuning: dit is een techniek waardoor muziek zonder compressie via bluetooth vanaf je telefoon of tablet naar de speaker kan worden gestreamd en je dus van je muziek in de hoogst mogelijke kwaliteit kunt genieten.

Anker Soundcore Motion+ aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.de Amazon.de €61,90 » Amazon.de
aliexpress.com Aliexpress €61,11 » Aliexpress
amazon.nl Amazon.nl €80,00 » Amazon.nl
Uitvoering: Soundcore Motion +

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.37 (190 stemmen)

De beste bluetooth speaker onder de 100 euro?

De Anker Soundcore Motion+ is door veel review websites omschreven als “waarschijnlijk de beste bluetooth speaker op dit moment onder de 100 euro”, en dat zou goed kunnen kloppen. Deze compacte bluetooth speaker is voorzien van specificaties die je normaal niet tegen zult komen op een speaker in dit prijssegment. Zo heeft de Soundcore Motion+ ondersteuning voor Hi-Res Audio en kan muziek zonder compressie worden gestreamd naar de speaker via Bluetooth 5.0 met Qualcomm aptX.

Je kunt er op rekenen dat er veel geluid uit deze kleine speaker de Motion+ heeft namelijk een vermogen van 30W, wat vrij veel is voor een Bluetooth speaker. Ter vergelijking: een andere bluetooth speaker in dit prijssegment – de JBL Flip 5 – heeft een vermogen van 20W, de Anker bluetooth speaker is dus een stuk krachtiger. Maar niet alleen is deze speaker luid: de geluidskwaliteit is ook erg goed. Dankzij de twee aanwezige high-frequency tweeters, twee woofers en een passieve radiator is het frequentiebereik van de Anker Soundcore Motion+ speaker zeer breed (50 Hz – 40.000 Hz) en kun je genieten van veel bass maar ook ook heldere hoge tonen.

Deze Bluetooth speaker heeft een 6700 mAh accu waarmee de Motion+ tot wel 12 uur lang non-stop muziek kan afspelen. Gebruik je deze speaker in de tuin, neem je ‘m mee op vakantie of naar een festival? Geen probleem! Dankzij de IPX7 certificering weet je zeker dat de speaker waterdicht is en blijft: je kunt de Soundcore Motion+ rustig in de regen laten staan.

Anker Soundcore Motion+ kopen?

Als je op zoek bent naar alle Anker Soundcore Motion+ aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 1,05 kg
Afmetingen 7,1 × 25,7 × 8,1 cm
Merk

Uitvoering

Soundcore Motion +

Accuduur

12 uur

Accu capaciteit

6700 Milliampère-uur (mAh)

Connectiviteit

Bluetooth 5.0

Kleur

Zwart

Gewicht

1.05 kg

Artikelnummer (MPN)

AK-A3116011

Video Review