Anker Soundcore Sport X10 (zwart)
Anker Soundcore Sport X10

Anker Soundcore Sport X10

29,27

De Anker Soundcore Sport X10 zijn een paar draadloze oordopjes die perfect zijn voor sporters of iedereen die een duurzame en hoogwaardige audio-ervaring wil. Deze oordopjes hebben unieke roterende oorhaken om ze op hun plaats te houden tijdens zelfs de meest inspannende trainingen, en ze zijn ook IPX7 waterbestendig en zweetbestendig dankzij de Soundcore SweatGuard-technologie

Anker Soundcore Sport X10 aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.de Amazon.de €29,27 » Amazon.de
amazon.nl Amazon.nl €59,99 » Amazon.nl
soundcore.com Soundcore.com €99,99 » Soundcore.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.3 (10 stemmen)

Anker Soundcore Sport X10

Als je op zoek bent naar een paar draadloze oordopjes die ook de meest intensieve workouts aankunnen, hoef je niet verder te kijken dan de Anker Soundcore Sport X10. Deze oordopjes zijn voorzien van unieke draaibare oorhaken om ze stevig op hun plaats te houden tijdens het sporten, maar zijn ook IPX7-waterbestendig en zelfs zweet-bestendig dankzij de Soundcore SweatGuard technologie.

Het dynamische akoestische systeem van de Soundcore Sport X10 in combinatie met Anker’s BassUp technologie zorgt er voor dat deze sport oordopjes tot wel 2x meer bass hebben dan andere oordopjes. En met tot wel 32 uur afspeeltijd kun je de hele dag door rocken: de Sport X10 oordopjes zelf hebben een accuduur an 8 uur en met de meegeleverde oplaadcase kun je de oordopjes 3x volledig opladen.

Via de Soundcore App op je smartphone kun je de instellingen van de Sport X10 oordopjes volledig naar jouw wens aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld een keuze maken uit 22 vooringestelde equalizer instellingen om de audio ervaring te kiezen die voor jou het meest prettig is. Ook vind je in de Soundcore App een toepassing voor ademhalingsoefeningen waarmee je op jouw ademhaling kunt focussen voor dat je gaat sporten. En aangezien de Anker X10 noise cancelling heeft, kun je het niveau van ANC ook in de app passen. Er is zelfs een speciale functie voor het verder reduceren van het geluid van de wind voor wanneer je buiten bent.

Zoals eerder gemeld hebben de Soundcore Sport X10 sport-oordopjes een accuduur van 8 uur + 24 uur met de oplaadcase = 32 uur. Dankzij Bluetooth 5.2 connectiviteit zijn de oordopjes redelijk energiezuinig en blijft de verbinding met je telefoon stabiel, ook wanneer je even weg loopt. Het opladen van de oordopjes en case gaat ook vrij snel: de oordopjes opladen duurt ongeveer 1 uur en de oplaadcase zelf is in zo’n 2 uur tijd volledig opgeladen.

Anker Soundcore Sport X10 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Anker Soundcore Sport X10 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Soundcore Sport X10

Kleur

Zwart

Accuduur

32 uur

Connectiviteit

Bluetooth 5.2, USB-C

Artikelnummer (EAN)

0194644099237

Video Review

Product Video