Anker 633 (MagGo) magnetische oplader & powerbank (wit)
Anker 633 MagGo
99,99 Oorspronkelijke prijs was: €99,99.79,99Huidige prijs is: €79,99. Koop product
Aanbieding!

Anker 633 MagGo

Oorspronkelijke prijs was: €99,99.Huidige prijs is: €79,99.

-20%

Houd je apparaten opgeladen en klaar voor gebruik met de Anker 633 MagGo! Dit 2-in-1 oplaadstation is perfect voor het draadloos opladen van je iPhone of AirPods. De magneten op de standaard houden je toestel op zijn plaats, zodat je niet bang hoeft te zijn dat het eraf valt. En omdat de Anker 633 MagGo MagSafe gebruikt, is hij compatibel met alle Apple-apparaten die deze standaard ondersteunen. De Anker 633 magnetische draadloze oplader wordt geleverd inclusief een draadloze powerbank met een accucapaciteit van 5000 mAh, waarmee je jouw iPhone tot wel 17 uur langer kunt gebruiken. Ook de powerbank is magnetisch, dus deze blijft verbonden met de achterkant van je iPhone om op te laden.

Kleur: Wit
Uitvoering: 633 (MagGo)

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.71 (7 stemmen)

Anker 633 MagGo

De Anker 633 MagGo is een nieuwe en innovatieve manier om jouw iPhone of AirPods draadloos op te laden of onderweg opgeladen te houden. Deze draagbare oplader maakt gebruik van een sterke magneet om je Apple apparaten via MagSafe op te laden, zodat je ze gemakkelijk van stroom kunt voorzien zonder gebruik te hoeven maken van een lightning kabel. De MagGo 633 is aan de ene kant een draadloze oplader, maar tegelijkertijd ook een powerbank: het apparaat heeft namelijk een 5000 mAh accu die je los kunt halen, zodat je jouw iPhone of AirPods ook kunt opladen als er geen stopcontact in de buurt is. Of je nu op het vliegveld, in de auto of op de camping bent, de Anker 633 MagGo zorgt ervoor dat je apparaten altijd klaar zijn voor gebruik.

De Anker 633 MagGo is niet alleen een slimme manier om je apparaten opgeladen te houden, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. De 2-in-1 oplader is geschikt voor iPhones (12 en nieuwer) en AirPods met een draadloze oplaadcase. De iPhone klikt vast op het magnetische oplaadoppervlak van het apparaat, zodat je niet hoeft te rommelen met kabels of stekkers. De standaard kan zowel horizontaal als verticaal worden gedraaid, zodat je hem in elke oriëntatie kunt gebruiken. En omdat de Anker 633 MagGo gebruikmaakt van MagSafe, is hij compatibel met alle Apple-apparaten die deze standaard ondersteunen. Dus of je nu een iPhone 14 of 12 hebt, AirPods Pro 2 of de “normale” AirPods, de Anker 633 werkt met al jouw moderne Apple apparaten met MagSafe.

Deze 2-in-1 oplader is beschikbaar in 3 kleuren: zwart, wit en blauw. In alle gevallen krijg je hetzelfde meegeleverd in de doos van de Anker 633: het draadloze oplaadstation, de 5000 mAh draadloze powerbank, een 25W USB-C oplader en een USB-C kabel met een lengte van 1,5 meter.

De Anker 633 MagGo is een goed doordachte draadloze oplader die je leven gemakkelijker zal maken. Als je op zoek bent naar een manier om je apparaten opgeladen te houden zonder kabels te hoeven gebruiken, dan is de Anker 633 MagGo de perfecte oplossing. Bestel nu de jouwe en ervaar het gemak van draadloos opladen!

Anker 633 MagGo kopen?

Als je op zoek bent naar alle Anker 633 MagGo aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

633 (MagGo)

Kleur

Wit

Artikelnummer (EAN)

0194644079703

Product Video