Anker Nano (PowerPort III) oplader
Anker Nano (511)
19,99 Oorspronkelijke prijs was: €19,99.11,52Huidige prijs is: €11,52. Koop product
Aanbieding!

Anker Nano (511)

Oorspronkelijke prijs was: €19,99.Huidige prijs is: €11,52.

-42%

De Anker Nano is een superkleine oplader voor iPhones en andere mobiele apparaten, waarmee je zo snel mogelijk apparaten via USB-C kunt opladen.

De standaard iPhone oplader levert slechts een vermogen van 5W terwijl de kleinere Anker Nano een vermogen van 20W levert, waardoor je met deze compacte oplader een iPhone 11 in slechts 30 minuten voor 53% kunt opladen: dat is 3x zo snel als met de standaard muurlader. Zeker nu nieuwe iPhones niet meer met een muurlader geleverd worden, is de Anker Nano een goede keuze voor een iPhone oplader.

Natuurlijk kun je de Anker Nano – ook bekend als de PowerPort III Nano – ook gebruiken om andere apparaten dan iPhones op te laden: deze oplader is geschikt voor de meest mobiele apparaten waaronder moderne smartphones, tablets, smartwatches en draadloze oordopjes.

Anker Nano (511) aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.de Amazon.de €11,52 » Amazon.de
amazon.nl Amazon.nl €16,99 » Amazon.nl
anker.com Anker.com €17,99 » Anker.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.75 (20 stemmen)

Anker 511 oplader (Nano)

Niets is vervelender dan lang moeten wachten tot dat de batterij van je smartphone weer is opgeladen als je gebruik maakt van een langzame oplader. De meeste smartphones worden standaard geleverd met een muurlader welke een vermogen van 5W of 10W levert, terwijl de smartphone zelf vaak veel sneller kan opladen. Je kunt natuurlijk een grotere oplader zoals die van een MacBook gebruiken om je telefoon op te laden, maar zulke opladers zijn vaak weer een stuk groter en onhandiger.

De Anker PowerPort Nano III is hiervoor de ideale oplossing: deze superkleine snellader levert een vermogen van 20W via 1 USB-C poort waardoor je heel snel je telefoon, tablet, smartwatch of draadloze oordopjes kunt opladen. De Anker (PowerPort III) Nano is geoptimaliseerd voor een iPhone opladen en kan een iPhone 11 tot 3x sneller opladen dan met de standaard muurlader.

Natuurlijk werkt deze snellader niet alleen met iPhones: je kunt in principe allerlei USB apparaten opladen zo lang je maar de juiste laadkabel gebruikt. Voor een moderne Android telefoons en de iPad Pro betekent dit meestal dat je een USB-C naar USB-C laadkabel nodig hebt, terwijl je voor iPhones en andere iPads een USB-C naar Lightning kabel nodig hebt. Deze kabels kun je los van de Anker Nano kopen; standaard zijn er geen extra kabels inbegrepen.

Anker Nano (511) kopen?

Als je op zoek bent naar alle Anker Nano (511) aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,032 kg
Afmetingen 6,73 × 3,56 × 2,74 cm
Merk

Artikelnummer (MPN)

A2633

Product Video