Anker 535 PowerHouse
Anker 535 PowerHouse
134,99 Koop product

Anker 535 PowerHouse

134,99

De Anker 535 PowerHouse is de perfecte oplossing voor iedereen die een beetje extra power in zijn leven nodig heeft. Deze krachtige draagbare powerbank heeft genoeg sap om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden, waaronder smartphones, laptops en tablets.

Het ingebouwde handvat maakt het gemakkelijk om de PowerHouse 535 overal mee naartoe te nemen.  Het gewicht van 7,5 kilo maakt dit energiestation niet zo zwaar. Anker geeft een garantie van vijf jaar op de 535 PowerHouse, dus voorlopig heb jij geen zorgen met deze krachtpatser.

Anker 535 PowerHouse aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.de Amazon.de €134,99 » Amazon.de
amazon.nl Amazon.nl €399,00 » Amazon.nl
anker.com Anker.com €699,99 » Anker.com
Uitvoering: PowerHouse 535

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.62 (13 stemmen)

Anker 535 PowerHouse

Een normale powerbank is enorm handig om je telefoon of tablet op te laden, maar soms heb je van die momenten dat je nét even wat meer stroom nodig hebt dan wat je powerbank kan bieden. Ga je bijvoorbeeld een weekend naar een festival of ergens anders kamperen zonder stroomvoorziening? Dan is het wel zo handig om op één of andere manier toch aan stroom te komen. Dit draagbare energiestation van Anker is een ideale oplossing om meerdere elektrische apparaten tegelijkertijd van stroom te voorzien.

De Anker 535 PowerHouse is een draagbare powerbank met een totale stroomvoorziening van 512Wh, geschikt om al je apparaten off-grid op te laden. Deze enorme powerbank heeft een batterij die 3000 laadcycli meegaat en beschikt over 2 stopcontacten, 3 USB-A poorten, 1 USB-C poort en een 12V aansluiting. Zo kun je gemakkelijk je laptop, smartphone, tablet, digitale camera en andere apparaten tegelijkertijd opladen.

Ook kun je apparaten zoals een kleine koelkast of een ventilator van stroom voorzien met de Anker PowerHouse 535. In principe kun je ieder apparaat aansluiten dat niet meer vermogen vraagt dan 500 watt, want dat is het maximum dat dit krachtstation kan leveren.

Het handige aan dit draagbare powerstation is dat het heel gemakkelijk mee te nemen is. Het powerstation weegt slechts 7,5 kg en heeft een ingebouwd handvat, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen voor onderweg. U kunt de Anker PowerHouse 535 ook gebruiken als stroomvoorziening in de auto. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een elektrische koelbox in je auto hebt of onderweg je laptop wilt kunnen opladen.

Met de Anker 535 PowerHouse ben je altijd zeker van een back-up stroomvoorziening, zodat je nooit zorgen hebt dat jij en je apparaten weer zonder stroom komen te zitten.

Voordelen Anker PowerHouse 535

In bijna iedere situatie waar je geen stroom of stopcontact tot je beschikking hebt biedt de Anker 535 een uitkomst. De 7 verschillende poorten op deze draagbare stroomvoorziening zorgen er voor dat je altijd wel op een of andere manier jouw apparaten kunt aansluiten om deze op te laden of van stroom te voorzien. GadgetFabriek heeft de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet:

  • Opladen van het de Anker 535 PowerHouse duurt slechts 2,5 uur.
  • 2 stopcontacten, 3 USB-A poorten, 1 USB-C poort en een 12V aansluiting.
  • 5 jaar garantie van Anker.
  • 512Wh stroomcapaciteit in een compact formaat.
  • Het krachtstation is makkelijk draagbaar en weegt slechts 7,5 kilo.
  • Ingebouwde verlichting, ideaal voor kamperen.
  • LED display laat de accucapaciteit en het stroomverbruik zien.
  • De PowerHouse 535 is erg stil, dus geen geluidsoverlast.
  • Tot wel 40x je telefoon opladen of ruim 11 uur een ventilator laten draaien.

Anker maakt hun PowerHouse oplossing trouwens in verschillende formaten. De PowerHouse 535 is de middelgrote formaat. Er is nog een kleinere versie genaamd de Anker 521 met 256Wh capaciteit en 200W vermogen, alsmede een grotere versie genaamd de Anker 757 met 1229Wh capaciteit en 1500W vermogen.

Anker 535 PowerHouse kopen?

Als je op zoek bent naar alle Anker 535 PowerHouse aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

PowerHouse 535

Kleur

Zwart

Vermogen

500 Watt

Accu capaciteit

512 Watt-uur (Wh)

Gewicht

7,5 kg

Artikelnummer (EAN)

0194644098636

Video Review