Sonos

Sonos speakers

Ben je op zoek naar een nieuwe speaker met fantastische geluidskwaliteit en ultiem gebruiksgemak? Dan is een Sonos speaker kopen de juiste keuze. Maar voor dat we je alle Sonos aanbiedingen laten zien, vertellen we je eerst iets over het bedrijf Sonos.

Sonos is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in multi-room en bluetooth speakers voor een smart home. Je kunt beginnen met één speaker en er later heel gemakkelijk meer aan toevoegen. Ook heb je de mogelijkheid om van twee speakers in dezelfde kamer een stereopaar te maken voor een nog krachtiger geluid. Een andere mogelijkheid is om Sonos subwoofer (Sub) aan te sluiten op slimme soundbars zoals de Sonos Arc, Playbar of Beam voor een diepere bas. En door een set achterluidsprekers toe te voegen creëer je een meeslepend surround-geluid. Met de slimme technologie van Sonos kun je overal in huis je muziek streamen in HiFi kwaliteit!.

Sonos biedt een breed scala aan producten om aan uw behoeften te voldoen. Hun draadloze luidsprekers vullen elke kamer met geweldig geluid. De producten van het bedrijf zijn gemakkelijk op te zetten en te gebruiken, en bieden een grote verscheidenheid aan functies waaruit je kunt kiezen.

Geschiedenis van Sonos

Het bedrijf werd in 2002 opgericht door John MacFarlane, Craig Shelburne, Tom Cullen en Trung Mai. De vier hadden eerder samengewerkt bij softwarebedrijf Pure Networks. Ze begonnen Sonos omdat ze vonden dat muziek gemakkelijk te beluisteren en te delen moet zijn in elke kamer van het huis

Het eerste product dat Sonos lanceerde was de ZonePlayer ZP100, een klein kastje dat audio van om het even welke bron versterkte en draadloos naar een willekeurig aantal andere ZonePlayers in huis stuurde. Het idee was dat je in elke kamer muziek kon hebben, zonder voor elke kamer een aparte stereo-installatie te hoeven kopen.

In 2006 bracht Sonos het Digital Music System uit, dat bestond uit de ZP120 (een bijgewerkte versie van de ZP100) en de CR100 Controller. Met de controller konden gebruikers hun muziek overal in huis draadloos bedienen. In 2012 lanceerde Sonos PLAY:1, een kleine en krachtige luidspreker die een rijk hifi-geluid levert. PLAY:1 was gevolgd door PLAY:3, PLAY:5, en de SUB.

In 2015 introduceerde Sonos de Playbar, een 9-speaker soundbar die films en tv tot leven brengt met rijk, filmisch geluid. In 2017 bracht Sonos de Beam uit, een kleinere en meer betaalbare soundbar met Amazon Alexa ingebouwd. In 2019 lanceerde Sonos de Arc, een premium 3D Dolby Atmos-soundbar die een meeslepende luisterervaring creëert

Nu je iets meer weet over Sonos, kunnen we je laten zien wat ze allemaal te bieden hebben!

Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten