Anker Soundcore Life P3
Anker Soundcore Life P3

Anker Soundcore Life P3

63,99

De Anker Soundcore Life P3 oordopjes bieden een meeslepende geluidservaring met een uitstekende geluidskwaliteit en BassUp technologie. De oordopjes zijn voorzien van Active Noise Cancelling, waarmee je het niveau van noise cancelling op 3 standen kunt instellen. De oordopjes hebben zes geïntegreerde microfoons, die zorgen voor een betere gesprekskwaliteit dan ooit tevoren. Met deze Soundcore P3 draadloze oordopjes luister je tot wel 35 uur muziek op een volle accu (van de oplaadcase). Even snel opladen is geen probleem: in slechts 10 minuten kun je de oordopjes genoeg opladen om weer 2 uur te luisteren. De Anker Soundcore Life P3 zijn beschikbaar in 5 verschillende kleuren.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.86 (14 stemmen)

Anker Soundcore Life P3

Geluidsonderdrukkende oordopjes zijn er al een tijdje, maar de technologie heeft de laatste jaren een lange weg afgelegd. De noise cancelling oordopjes van vandaag zijn veel geavanceerder dan oudere modellen, en kunnen een uitstekende luisterervaring bieden. De Soundcore Life P3 zijn een van de nieuwste noise cancelling oordopjes van Anker, en ze bieden een aantal geweldige functies. De oordopjes zijn voorzien van aangepaste 11mm ds, BassUp modus, en multi-mode Active Noise Cancelling. Ze zijn ook verkrijgbaar in vijf opvallende kleuren: de Soundcore P3 oordopjes zijn beschikbaar in de kleur zwart, donkerblauw, lichtblauw wit en rood.

Als je op zoek bent naar een goed paar noise cancelling oordopjes, dan zou de Anker Soundcore Life P3 zeker bovenaan je lijst moeten staan. De oordopjes bieden een uitstekende geluidskwaliteit, een handige functies, en een stijlvol ontwerp.

Een interessant voordeel aan de P3 is dat deze oordopjes 6 geïntegreerde microfoons hebben, wat allereerst zorgt voor betere ruisonderdrukking maar ten tweede ook voor een betere geluidskwaliteit tijdens telefoongesprekken. GadgetFabriek adviseert de Soundcore P3 kopen daarom onder andere aan klanten die op zoek zijn naar de beste draadloze oordopjes om mee te bellen.

Voordelen Soundcore P3 oordopjes

De Soundcore Life P3 biedt een aantal geweldige voordelen, waaronder een uitstekende geluidskwaliteit, Active Noise Cancelling, en handige functies.

De oordopjes zijn voorzien van aangepaste 11 mm drivers en BassUp-technologie, die zorgen voor een rijke, meeslepende geluidservaring. De oordopjes zijn ook voorzien van een binnen-, buiten- en transportmodus voor noise cancelling. Hiermee kun je het niveau van de ruisonderdrukking aanpassen aan jouw behoeften en het omgevingsgeluid. De oordopjes zijn ook voorzien van een Gaming-mode voor een nog meeslependere audio-ervaring.

De Soundcore Life P3 biedt ook een uitstekende gesprekskwaliteit dankzij de zes geïntegreerde microfoons en een Soundcore noise cancelling algoritme. Dit maakt de oordopjes perfect voor het voeren van telefoongesprekken of het voeren van videogesprekken. De oordopjes worden ook geleverd met de Find My Headset-functie in de Soundcore App. Hiermee kun je jouw oordopjes terugvinden als je ze even kwijt bent.

Tot slot bieden de Soundcore Life P3 een snellaadfunctie. In slechts tien minuten kun je de oordopjes opladen voor maximaal twee uur luistertijd. Dat is handig voor als je onderweg even snel de oordopjes moet opladen. Dat zal in de meeste gevallen echter niet nodig zijn, want de oordopjes zelf hebben al een accuduur van 7 uur en met de meegeleverde oplaadcase kun je in totaal 35 uur gebruik maken van de oordopjes alvorens je de oplaadcase weer moet opladen.

De Anker Soundcore Life P3 zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een goed paar noise cancelling oordopjes. De oordopjes bieden een uitstekende geluidskwaliteit, Active Noise Cancelling, en handige functies. Als je op zoek bent naar draadloze oordopjes om te gebruiken tijdens het reizen of tijdens het sporten. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed.

Anker Soundcore Life P3 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Anker Soundcore Life P3 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Soundcore Life P3

Kleur

Zwart

Accuduur

35 uur

Connectiviteit

Bluetooth 5.0, USB-C

Waterbestendig

IPX5 (waterdicht voor sproei- en spatwater)

Artikelnummer (EAN)

0194644067014

Product Video

Video Review