JBL

JBL is een van de populairste audiomerken ter wereld, bekend om zijn productie van hoogwaardige luidsprekers en hoofdtelefoons. JBL werd in 1946 opgericht door James Bullough Lansing en levert sindsdien audio-apparatuur van hoge kwaliteit. Enkele van JBL’s populairste producten op dit moment zijn de JBL Tour One & PartyBox.

Speakers & Soundbars

JBL heeft een breed scala aan draagbare luidsprekers beschikbaar waaruit gebruikers kunnen kiezen. De JBL Xtreme, JBL Charge en JBL Boombox zijn 3 van de meest populaire opties, die allemaal geluid van hoge kwaliteit bieden in een draagbaar ontwerp.

JBL biedt ook luidsprekers voor feestjes die perfect zijn voor grotere bijeenkomsten. De JBL PartyBoxen bieden stuk voor stuk krachtig geluid en tal van functies, zoals verlichting en DJ-effecten, om van elk feest een succes te maken.

Tot slot zijn de JBL soundbars een handige optie voor diegenen die hoogwaardige audio willen zonder hun huis te hoeven volbouwen met meerdere luidsprekers. De JBL Bar soundbars bieden een uitstekende geluidskwaliteit en een scala aan functies, zoals Bluetooth-connectiviteit en ingebouwde Chromecast.

Koptelefoons & Oordopjes

JBL biedt een breed scala aan hoofdtelefoons en oordopjes voor allerlei soorten gebruikers. De JBL Live-serie is perfect voor wie op zoek is naar een goede geluidskwaliteit en handige functies, zoals ruisonderdrukking en ingebouwde spraakbediening.

Voor sportliefhebbers zijn de JBL Reflect Contour 2 en de JBL Endurance Peak beide uitstekende opties die veilige pasvormen en zweetbestendige ontwerpen bieden.

Het bedrijf biedt ook meer premium opties, zoals de JBL Tour One en de JBL Club One. Deze koptelefoons bieden uitstekende geluidskwaliteit, een lange accuduur en veel rust omdat deze modellen zijn voorzien van JBL’s True Adaptive Noise Cancelling technologie.

Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten