Anker Soundcore Space A4 draadloze oordopjes
Anker Soundcore Space A40

Anker Soundcore Space A40

63,99

Wie wil dat nou niet? De beste draadloze oordopjes met noise cancelling. Hoewel de AirPods Pro van Apple nog altijd een van de beste noise cancelling oordopjes zijn, komen bekende audiomerken zoals Anker nu met een goed alternatief.

Ontdek de Soundcore Space A40: een paar super comfortabele earbuds waarmee je tot wel 50 uur muziek kunt luisteren op een volle batterij, en waarmee 98% van al het omgevingsgeluid wordt weggefilterd dankzij de Noise Cancelling technologie van Anker / Soundcore.

Deze draadloze oordopjes zijn beschikbaar in 3 kleuren: zwart, marineblauw en wit. Welke kleur is jouw favoriet? Bekijk de beste Soundcore A40 aanbiedingen bij GadgetFabriek.

Anker Soundcore Space A40 aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.de Amazon.de €63,99 » Amazon.de
amazon.nl Amazon.nl €79,99 » Amazon.nl
soundcore.com Soundcore.com €99,99 » Soundcore.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.13 (46 stemmen)

Anker Soundcore Space A40

Na het succes van de Soundcore Q45 draadloze koptelefoon heeft Anker nu ook een paar draadloze oordopjes met superieuze noise cancelling en een hele lange accuduur geintroduceerd: de Soundcore Space A40 “noise cancelling earbuds”.

Met deze draadloze oordopjes kun je tot wel 50 uur muziek luisteren voor dat je ze weer moet opladen, en de superieure noise cancelling technologie van Anker / Soundcore zorgt er voor dat storend geluid van buitenaf voor tot wel 98% wordt weggefilterd. Deze comfortabele oordopjes ondersteunen LDAC technologie voor de best mogelijke geluidskwaliteit, en de Space A40 oordopjes zijn zo ontworpen dat ze heel de dag comfortabel in je oren blijven zitten.

De Soundcore Space A40 draadloze oordopjes van Anker bieden superieure noise cancelling en een uitstekende batterijduur in een compact, comfortabel ontwerp. Het noise cancelling systeem wordt automatisch aangepast aan je omgeving, en tot 50 uur afspeeltijd betekent dat je zo lang van je persoonlijke ruimte kunt genieten als je wilt. Met een zeer gedetailleerde geluidskwaliteit dankzij dubbellagige membraandrivers zijn de Space A40-oordopjes perfect om draadloos te genieten van muziek, films of andere audio-inhoud.

Wat zit er in de doos?

  • Anker Soundcore Space A40 oordopjes
  • Oplaadbare
  • S/M/L-oordopjes 
  • USB-C oplaadkabel

Je kunt de Soundcore Space A40 oordopjes kopen in verschillende kleuren: zwart, blauw en wit. De prijs van deze noise cancelling oordopjes zou per kleur ongeveer hetzelfde moeten zijn, maar soms hebben partners van GadgetFabriek nog wel eens speciale aanbiedingen voor een specifieke kleur. Hoe dan ook, als je opzoek bent naar draadloze oordopjes met sterke noise cancelling dan is het de moeite waard om de Anker Soundcore A40 te overwegen.

Anker Soundcore Space A40 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Anker Soundcore Space A40 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Soundcore Space A40

Kleur

Zwart

Accuduur

50 uur

Artikelnummer (MPN)

a3936011

Product Video