Xiaomi Roborock S7 Auto-Empty Dock
Xiaomi Roborock Auto-Empty Dock
524,95 Oorspronkelijke prijs was: €524,95.169,95Huidige prijs is: €169,95. Koop product
Aanbieding!

Xiaomi Roborock Auto-Empty Dock

Oorspronkelijke prijs was: €524,95.Huidige prijs is: €169,95.

-68%

Heb je een Roborock S7 robotstofzuiger in huis? Dan is deze Auto-Empty Dock handig erbij te hebben. Daarmee kun je vele keren schoonmaken, zonder dat je regelmatig een stofzuigerzak hoeft te legen. Dat gaat namelijk helemaal automatisch met deze stofopvangbasis.

De Auto-Empty Dock heeft intelligentie verzamelingstechnologie aan boord. De robotstofzuiger leegt zichzelf automatisch. Het stof wordt dan zo’n acht weken vastgehouden. Natuurlijk zal ook de basis een keer volzitten. Gelukkig weet je wanneer dat zo is, dankzij het algoritme van dit systeem.

Een groot voordeel van de dock is dat de zak en de filters uitwasbaar zijn, waardoor je er een lange tijd mee kan doen. Schoonmaken met een robotstofzuiger was al handig, maar met bijbehorende een Auto-Empty Dock is het net alsof je een schoonmaker in huis hebt.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.66 (77 stemmen)

Roborock Auto-Empty Dock

De Roborock Auto-Empty Dock is de eerste zelfreinigende dock ter wereld. Voorkom stofallergie en rondzwervende deeltjes met deze dock. Je sluit de dock aan op de Roborock S7. De dock leegt dan automatisch de stofzak na het schoonmaken. Nu kun je schoonmaken zonder regelmatig de stofzuiger te hoeven legen.

De dock kan ongeveer acht weken vuil vasthouden. De zak heeft een volume van 1,8 liter. Het is met de dock gemakkelijk om zonder rommel te maken de zak leeg te gooien. De stofzak is gemakkelijk te vervangen en uit de machine te halen.

Stofzak detectie

De Auto-Empty Dock heeft een zogenaamde stofzak detectie. Dat houdt in dat de machine niet automatisch wordt geleegd als er geen stofzak in zit. Handig, want zo voorkom je dat je per ongeluk het proces in werking zet. Dankzij de 1,8 meter lange kabel kun je hem praktisch overal neerzetten.

Het verzamelen van stof gebeurt op een intelligente manier, namelijk aan de hand van algoritmes. Schoonmaken met een robotstofzuiger was al handig en tijdbesparend, maar nu heb je er bijna helemaal geen omkijken meer naar.

Verschillende modussen

Je kunt de stofzak op verschillende manieren legen: smart, light, gebalanceerd of max. Al deze instellingen en modussen zijn beschikbaar via een app. Via deze app kun je ook het automatisch legen inschakelen, of deze functie uitschakelen. Zo behoud je zelf volledige controle over het apparaat.

Automatische schoonmaak

Het apparaat is zo slim, dat het ook zichzelf schoonhoudt. De borstels op de achterkant van de dock, zorgen ervoor dat de elektrodes in de machine schoonblijven. Iedere keer dat je de Auto-Empty Dock aansluit, worden ze schoongemaakt.

In de verpakking zit een keer een dock, een stofopvangbasis, een kabel en een schroevendraaier om het apparaat te kunnen monteren. Ook zit er een speciale stofopvangbox bij. Zo schoon is je huis nog nooit geweest, dankzij deze combinatie van een stofopvangbasis en een robotstofzuiger.

Xiaomi Roborock Auto-Empty Dock kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Roborock Auto-Empty Dock aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Auto-Empty Dock

Kleur

Wit

Artikelnummer (MPN)

ROBOROCK-AUTO-EMPTY-DOCK

Product Video