Xiaomi Roborock S7 (wit)
Xiaomi Roborock S7
349,00 Koop product

Xiaomi Roborock S7

349,00

Met de Roborock S7 robotstofzuiger van Xiaomi weet je zeker dat je altijd een schone vloer hebt: deze geavanceerde schoonmaakrobot is in staat om iedere verdieping van je huis of kantoor te stofzuigen en dweilen!

Xiaomi staat na de lancering van de populaire Roborock S5 Max bekend als fabrikant van geavanceerde robotstofzuigers zonder premium prijskaartje, en dat bewijst men met de Roborock S7 opnieuw: deze robot biedt uitmuntende prestaties tijdens het stofzuigen op zowel harde vloeren als zachte vloeren, en is daarnaast in staat om grondig de vloer te dweilen dankzij de geïntegreerde dweilfunctie met supersonische trillingen.

De Roborock S7 heeft een zeer hoge zuigkracht en waterreservoir met een inhoud van 300ml waarmee de robot moeiteloos meerdere keren de vloer kan dweilen. Hoewel meerdere keren stofzuigen ook geen enkel probleem is dankzij de stofbak met een inhoud van 470ml, kun je met de bijpassende (los bij te kopen) Roborock S7 auto-empty dock de robotstofzuiger voor weken lang laten stofzuigen zonder telkens de stofbak leeg te moeten maken.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.94 (308 stemmen)

Xiaomi Roborock S7

Als je hardnekkig vlekken op de vloeren in huis hebt, is enkel een gewone robotstofzuiger niet genoeg. Dan zul je een robotstofzuiger moeten hebben die de vloer ook echt kan schrobben. Dit is precies wat de Xiaomi Roborock S7 kan. De technologie die is toegepast bij deze dweilrobot maakt dat deze 3000 keer per minuut de vloer schrobt. Dit maakt dat hardnekkige vlekken in een mum van tijd verdwenen zijn. Aangezien de Xiaomi Roborock S7 werkt met trillingen en een watertank heeft, hoef je geen natte doek te bevestigen aan deze dweilrobot. De watertank kan gevuld worden met 300 ml water en gaat hier heel efficiënt mee om.

Multifunctioneel apparaat

Als de Xiaomi Roborock S7 onderweg een tapijt of mat tegenkomt, zal de dweilrobot de dweil optillen zodat enkel de zuigstand aanstaat om vuil op te zuigen. Zo kun je dus je vloeren dweilen en ondertussen ook het tapijt schoon laten zuigen. Als de Xiaomi Roborock S7 klaar is met schoonmaken, zal deze automatisch teruggaan naar het laaddock. Ook hier zal de Xiaomi Roborock S7 de dweildoek optillen zodat je geen plekken op de vloer krijgt. Door gebruik te maken van ultrasonisch geluid, kan de Xiaomi Roborock S7 detecteren of er tapijt of meubels in de buurt zijn.

Roborock S7: handige robotstofzuiger & dweilrobot

Deze dweilrobot weet dus precies wanneer hij moet beginnen en stoppen met het schrobben van de vloer. De Xiaomi Roborock S7 is zeer gebruiksvriendelijk. De bijbehorende app laat je precies zien waar de dweilrobot zich op een bepaald moment bevindt. Dus als je wilt weten hoe lang het schoonmaakproces nog gaat duren, kun je altijd de status in de app bekijken. Bovendien kun je via de app een schema instellen voor wanneer je de vloeren in huis wilt laten schoonmaken. Dus zelfs als je niet thuis bent, kunt je er zeker van zijn dat de vloeren schoon en brandschoon zijn!

De Roborock S7 van Xiaomi is zeker een van de beste robotstofzuigers op de markt als je op zoek bent naar een model dat ook de vloer dweilt. Met deze dweilrobot heb je een zorg minder in je drukke leven!

Xiaomi Roborock S7 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Roborock S7 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Roborock S7

Kleur

Wit

Artikelnummer (EAN)

6970995782585

Product VIdeo