Xiaomi Roborock S5 Max robotstofzuiger (zwart)
Xiaomi Roborock S5 Max (zwart)
349,00 Koop product

Xiaomi Roborock S5 Max (zwart)

349,00

Nooit meer stofzuigen en dweilen? Automatiseer deze taak met de S5 Max dweilrobot & robotstofzuiger. Deze robot, ontwikkeld door Xiaomi in samenwerking met Roborock, is de opvolger van de populaire Roborock S5/S50 stofzuig-en-dweil-robots en is nu nog beter!

Deze robotstofzuiger heeft een zuigkracht van 2000Pa en is voorzien van een ingebouwd Laser Navigatie Systeem, waardoor jouw huis zo snel en efficient mogeijk gestofzuigd wordt. Daarnaast heeft deze robot ook een ingebouwde watertank van 290ml en een dweilfunctie; na of tijdens het stofzuigen kan de S5 Max dus ook direct de vloer dweilen.

Xiaomi Roborock S5 Max (zwart) aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.nl Amazon.nl €349,00 » Amazon.nl
Kleur: Zwart

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.55 (11 stemmen)

Xiaomi S5 Max robot stofzuiger

Xiaomi staat bekend om hun vele apparaten die gebruik maken van vernieuwende en innovatie staaltjes technologie, en de Xiaomi Roborock S5 Max is geen uitzondering op deze regel. Bovendien staat deze robotstofzuiger niet alleen bekend om zijn zuigkracht, maar beschikt dit apparaat ook over een dweilfunctie die jouw vloeren mooi schoon houdt. Bovendien zijn er weinig robotstofzuigers die uit zichzelf beter door je woning kunnen navigeren dan de Roborock. Hier dragen de slimme sensoren aan bij, en tevens zijn er bumpers aan de voorzijde bevestigd. Zo kan er niets omgestoten worden. Dit alles zorgt er voor dat je met een gerust hart de Xiaomi Roborock S5 Max zijn gang kan laten gaan.

Voordelen van deze stofzuigrobot

Het bedienen van dit apparaat gaat heel eenvoudig dankzij de drie aanwezige knoppen. Hier zet je het apparaat mee aan, kun je de stofzuiger mee terug laten keren naar het laadstation om op te laden en hiermee kunnen extra functies worden ingeschakeld. Een goed voorbeeld hiervan is de ‘spot clean’ functie, wat je het schoonste resultaat oplevert. De bediening kun je ook uitvoeren middels de speciale app. De wieltjes aan de onderzijde zijn flexibel en kunnen prima omgaan met ondergronden die net wat hoger liggen dan de vloer, zoals bijvoorbeeld een vloerkleed. Dit apparaat kan slim navigeren en kan tot 2,5 uur achter elkaar schoonmaken.

Verschil Roborock S5 Max met S5 en S50

Hoewel de kwaliteit van Roborock robotstofzuigers duidelijk altijd zeer goed is, zijn de modelnummers van de stofzuigers nog wel eens verwarrend; Xiaomi & Roborock brachten eerder robotstofzuigers uit met de modelnamen S5 en S50, maar bijvoorbeeld ook S501 en S6. Technisch gezien zijn de Roborock S50 en de Roborock S5 hetzelfde, terwijl de S5 Max de opvolger is van de S50 en S5. Zo heeft het nieuwe model de volgende voordelen ten opzichte van zijn voorgangers:

  • De borstels zijn van betere kwaliteit, waardoor de robot beter in staat is om haren op te zuigen.
  • De S5 Max kan ingesteld worden om enkel bepaalde ruimtes te stofzuigen, in plaats van de gehele woning.
  • Je kunt nu de zuigkracht (stofzuigen) en het waterverbruik (dweilen) per kamer instellen.
  • Deze versie heeft een groter waterreservoir, waardoor er een groter oppervlak gedweild kan worden.
  • Er kunnen zones ingesteld worden welke niet gedweild moeten worden (bijv. een kleed of tapijt).
  • Meerdere kaarten van meerdere woningen kunnen in het geheugen van de robot opgeslagen worden.
  • Xiaomi Robock S5 Max produceert minder geluid en is dus stiller dan de S5 / S50.
  • De batterij gaat nu langer mee: ca. 180 minuten in plaats van ca. 150 minuten.
  • S5 Max werkt met zowel de Mi Home app als met de Roborock app.
Bedankt!
Beoordeling van klanten:
3.55 (11 stemmen)

Xiaomi Roborock S5 Max (zwart) kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Roborock S5 Max (zwart) aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 3,5 kg
Afmetingen 35 × 35 × 9,65 cm
Merk

Kleur

Zwart

Zuigkracht

2000 Pascals (Pa)

Accu capaciteit

5200 Milliampère-uur (mAh)

Spraakbesturing

Amazon Alexa, Google Assistant

Navigatiemethode

Lasernavigatie (LDS), SLAM

Smart Home integraties

Google Home, Homey, Mi Home

Volume watertank

0.29 L

Volume opvang

0.46 L

Connectiviteit

WiFi

Gewicht

3.5 kg

Artikelnummer (EAN)

6970995781939

Video Review