Xiaomi Roborock Q7 Max+ met Auto Empty Dock
Xiaomi Roborock Q7 Max+ (zwart)
1.299,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.299,00.362,72Huidige prijs is: €362,72. Koop product
Aanbieding!

Xiaomi Roborock Q7 Max+ (zwart)

Oorspronkelijke prijs was: €1.299,00.Huidige prijs is: €362,72.

-72%

Stofzuigen. Wij kennen echt niemand die dat leuk vindt. Gelukkig maar dat dit klusje je door de hedendaagse techniek uit de handen kan worden genomen. De Xiaomi Roborock Q7 MAX+ is een wel heel slimme robotstofzuiger, die alle technologie van de afgelopen jaren heeft gebundeld. Daardoor heeft het apparaat een maximale zuigkracht van 4200Pa en een maximaal dweilbereik van 240 vierkante meter. Dat had je goed gelezen: deze slimme stofzuiger is ook meteen een dweilrobot. Daarmee verwijder je al het vuil dat je kunt bedenken van je vloer, tegels of tapijt. De machine is veilig voor kinderen en dieren.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.08 (12 stemmen)

Xiaomi Roborock Q7 MAX+ robotstofzuiger

De Xiaomi Roborock Q7 MAX+ is een intelligente stofzuiger en dweil. De tijd dat je zelf veel arbeid moest verrichten om het huis schoon te krijgen, is voorbij. De Xiaomi Roborock Q7 MAX+ neemt je het zware werk uit handen. Aangedreven door een krachtige 5200 mAH Li-on-batterij, kan deze stofzuiger maar liefst 3 uur opruimen op één keer opladen.

Stembediening op de Q7 Max+

Gebruik je robotstofzuiger al een echte thuishulp, en praat ermee. Geen lastige technologie nodig, je hoeft alleen te roepen: ‘Hey Google, clean it up!’ en je stofzuiger gaat aan het werk. Je kunt de stembediening gebruiken met alle grote systemen, zoals Amazon Alexa, Google Home en Apple Siri shortcuts.

No-Go zones via Roborock app

Zo’n robotstofzuiger is leuk en handig, maar sommige plekken maak je toch liever met de hand schoon. In de Roborock-app leer je de robot No-Go zones te respecteren. Je tekent dan het gebied uit waar de stofzuiger niet mag komen. Met Invisible Walls trek je een lijn om kamers en hoeken af te sluiten. In de app krijg je dan een totaal nieuwe kijk op je huis met een ingebouwde 3D-kaart. Je ziet er zelfs de meubels en meerdere verdiepingen op.

Eens in de 2 maanden legen

De stofzuiger heeft een gecombineerde vuilnisbak van 470 milliliter en een watertank van 350 milliliter. Het vuil wordt opgevangen in de zogenoemde Auto-Empty Dock Pure. Dat is een docking station met een grote stofzak. Daardoor hoef je de dock zelf maar eens in de 2 maanden te legen, en dat is een fluitje van een cent.

De stofzuiger is veilig voor kinderen en huisdieren. Een kinderslot voorkomt dat kinderen ermee spelen en het intelligente stootsysteem zorgt ervoor dat je huisdieren niet aangereden worden. Zo is stofzuigen en dweilen echt een makkie.

Wat maakt de Xiaomi Roborock Q7 Max Plus zo goed?

De Roborock Q7 Max+ wordt geleverd met een aantal functies die het een van de beste robotstofzuigers op de markt maakt. Met een maximale zuigkracht van 4200Pa en een maximaal dweilbereik van 240 vierkante meter, sleept de robot al het vuil dat je maar kunt bedenken van je vloeren, tegels of tapijten.

De Q7 Max+ is ook uitgerust met een krachtig 3D-lasernavigatiesysteem waarmee hij je huis grondiger en efficiënter kan schoonmaken. Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger die u uitstekende schoonmaakprestaties en gebruiksgemak biedt, dan is de Xiaomi Roborock Q7 Max+ voor jou!

De belangrijkste voordelen van de Roborock Q7 Max+:

  • Hoge zuigkracht van 4200Pa en kan tot 3 uur non-stop stofzuigen.
  • Combinatie van topkwaliteit robotstofzuiger en dweilrobot.
  • Een krachtig 3D-lasernavigatiesysteem met Roborock PreciSense LiDAR
  • Simpele bediening met uitgebreide functionaliteit via de Roborock app voor iOS en Android.
  • Handige bijgeleverde accessoires zoals de auto-empty dock.

Xiaomi Roborock Q7 Max+ (zwart) kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Roborock Q7 Max+ (zwart) aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Roborock Q7 Max+

Kleur

Zwart

Accuduur

180 minuten

Accu capaciteit

5200 Milliampère-uur (mAh)

Artikelnummer (EAN)

6970995784886