Your Cart

Review Magnetische Levitatielamp Van FlexiSpot: Unieke Sfeerverlichting Voor Op Het Bureau

Verlichting in ons huis is iets waar wij niet zonder kunnen en iedereen heeft dan ook wel eens een lamp gekocht. Lampen komen echter in allerlei soorten en maten. Van een standaard hanglamp voor boven de eettafel tot luxe Philips Hue verlichting in de huiskamer of tuin. De keuze is enorm. Vandaag kijken wij naar de magnetische levitatielamp van FlexiSpot, een drijvende gloeilamp voor sfeerverlichting op een bureau of nachtkastje.

Inhoud verpakking

Voordat wij het product bespreken kijken wij eerst even naar de inhoud van de verpakking. De magnetische levitatielamp komt in een zwarte doos, met daarin vier items. Zo bestaat het product uit een 0.2W gloeilamp, een platform die de gloeilamp op zijn plaats houdt, een power adapter en een gebruikershandleiding.

FlexiSpot

FlexiSpot is een bedrijf dat kantoorartikelen maakt die je thuis kunt gebruiken. Denk hierbij onder andere aan een verstelbaar zit-sta-bureau, waaraan je zowel zittend als staand kunt werken. Deze FlexiSpot bureaus hebben een mooie uitstraling en bevatten vaak een aantal leuke extraatjes, zoals een draadloze Qi-lader verwerkt in het bureaublad of meerdere USB-poorten onder het bureaublad waarmee je al jouw apparaten kunt opladen. FlexiSpot heeft ook een lamp uitgebracht die de perfect toevoeging is voor op deze bureaus.

FlexiSpot magnetische levitatielamp (LL01)

De FlexiSpot (LL01) lamp is een magnetische levitatielamp. Dit wil zeggen dat de gloeilamp boven een platform zweeft met behulp van magneten. Dit geeft een unieke en futuristische uitstraling dat niet alleen als lichtbron te gebruiken is, maar ook als decoratief product. Zelfs wanneer de lamp niet aan staat is de kans groot dat vrienden en familie de lamp vanwege zijn unieke en elegante uitstraling alsnog zullen opmerken wanneer ze jouw huis bezoeken.

De FlexiSpot magnetische levitatielamp is niet bedoeld als lamp die de hele kamer kan verlichten, maar meer als een sfeerverlichting. Dit maakt de lamp ideaal voor gebruik op een kastje in je huiskamer of voor op een nachtkast naast je bed. Ga jij ’s nachts vaak naar het toilet of wil je even een slok water drinken, dan levert deze lamp (met een lichtopbrengst van slechts 0,2W) net genoeg licht om te zien wat er op je nachtkastje staat, zonder dat er zoveel licht uitstraalt dat je direct klaarwakker bent.

Het magnetische platform zorgt ervoor dat de lamp constant ronddraait. Ook wanneer de gloeilamp uitstaat blijft deze ronddraaien. Helaas is het niet mogelijk om verschillende standen te kiezen, zoals “ronddraaien”, “snel ronddraaien” of “niet ronddraaien”. Gelukkig is dit de enige aanmerking die wij hebben.

Zelf gebruiken wij de FlexisSpot lamp echt als decoratief item voor in de huiskamer. In de avond is de lamp een mooie sfeervolle aanvulling op de rest van de verlichting in de kamer. De kwaliteit van het product voelt degelijk aan en het platform van de magnetische levitatielamp heeft een afwerking dat veel lijkt op donker eiken hout. Hierdoor kun je de lamp perfect combineren met andere donkere meubels.

Met een huidig prijskaartje van 159,99 euro is de magnetische levitatielamp van FlexiSpot geen goedkope lamp. Tijdens de FlexiSpot Brand Day krijg je echter 60 euro korting en kun je de lamp bestellen voor 99,99 euro. Voor deze prijs ontvang je een lamp die er anders uitziet dan de gebruikelijke lamp. Daarnaast haal je met de magnetische levitatielamp van FlexiSpot niet alleen leuke sfeerverlichting in huis, maar ook een mooi decoratief product.

Flexispot Brand Day Van 22 t/m 26 mei

Flexispot heeft tijdelijk een actie lopen waarbij je gebruik kunt maken van grote kortingen en voordelen. Zo krijg je tijdens de Flexispot Brand Day tot 33% korting in de website van Flexispot. Ook worden er op 22, 25 en 26 mei vanaf 0:00 uur korte ‘Flash Deals’ gehouden. Hierbij krijgen de eerste vijf klanten het volledige bedrag van hun aankoop teruggestort.

Daarnaast krijgen vijf klanten die op 22 mei tot en met 26 mei vanaf 08.00 uur een bestelling plaatsen de kans om een extra product te kopen voor slechts 1 euro. Winnende klanten krijgen via een bericht van Flexispot te horen om welk product het gaat. Als laatste loopt er van 22 mei tot en met 29 mei een speciale kortingsactie met kortingen van minimaal 100 euro.

Kortom, wil jij de zwevende lamp of misschien een mooi bureau van Flexispot kopen, dan is nu het moment om dat te doen. Bezoek de website van FlexiSpot om te zien welke producten deze week allemaal in de aanbieding zijn.

0 comments

  1. […] lampen, zoals een bureaulamp of led-spotjes in het platform, geven niet de juiste sfeer voor wanneer jij jezelf wilt […]