Eufy eufyCam 2 Pro
Eufy eufyCam 2 Pro
249,00 Koop product

Eufy eufyCam 2 Pro

249,00

Eufy’s eufyCam 2 Pro is een draadloze beveiligingscamera met een ingebouwde accu die 365 dagen mee gaat. Dankzij de ingebouwde batterij en eenvoudige montage is dit systeem ideaal om je huis of kantoor beter te beveiligen.

De eufyCam 2 Pro wordt standaard geleverd als een set met 2 beveiligingscamera’s en Eufy’s Homebase. De camera’s zijn IP67-gecertificeerd, wat betekent dat de eufyCams bestendig zijn voor alle weeromstandigheden.

Een bijzonder voordeel van de eufyCam 2 Pro ten opzichte van andere volledig draadloze beveiligingscamera’s is dat je bij Eufy geen abonnement nodig hebt. Al het beeldmateriaal wordt automatisch in hoge resolutie opgeslagen op de bijgeleverde HomeBase. Je kunt hierdoor zowel in real-time de videobeelden van je eufyCams volgen via je smartphone, maar je kunt ook achteraf beelden terug kijken vanuit de EufySecurity app.

Eufy eufyCam 2 Pro aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.nl Amazon.nl €249,00 » Amazon.nl
coolblue.nl Coolblue.nl €295,00 » Coolblue.nl
amazon.de Amazon.de » Amazon.de
Uitvoering: eufyCam 2 Pro

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.46 (70 stemmen)

Eufy eufyCam 2 Pro 2K

Eufy’s eufyCam 2 Pro is een beveiligingscamera welke je eenvoudig overal kunt ophangen. De camera is namelijk voorzien van een ingebouwde accu welke tot 365 dagen mee gaat op 1 acculading, waardoor de eufyCam 2 Pro volledig draadloos is. Terwijl de meeste soortgelijke beveiligingssystemen vaak naast de investering in de camera zelf nog een maandelijks abonnement vereisen om camerabeelden te kunnen bewaren, heb je voor de Eufy beveiligingscamera’s geen abonnement nodig: er zijn geen verborgen kosten.

2K resolutie

De eufyCam 2 Pro is de professionele uitvoering van de populaire Anker eufyCam 2. Beide modellen hebben hetzelfde uiterlijk en bieden gelijkwaardige functionaliteit en prestaties op gebied van smart home integraties en batterijduur, maar ten opzichte van de standaard uitvoering heeft de Pro versie een hogere beeldkwaliteit. De “normale” versie van deze beveiligingscamera neemt namelijk beelden op in Full HD beeldkwaliteit (1920 x 1080 pixels), terwijl de eufyCam 2 Pro veel meer details kan waarnemen dankzij de 2K resolutie (2304 x 1296 pixels). De ervaring van klanten is dan ook dat de beeldkwaliteit van de Pro versie aanzienlijk beter is dan de beeldkwaliteit van de standaard versie, welke overigens ook al niet verkeerd is.

Slimme beveiligingscamera

Van een handige gadget zoals een draadloze beveiligingscamera mag je verwachten dat er veel slimme functies aanwezig zijn, en dat zit gelukkig wel goed bij de eufyCam 2 Pro: zo is de camera bijvoorbeeld voorzien van ingebouwde kunstmatige intelligentie (AI) om mensen te herkennen.

Ook kun je via de EufySecurity app op je telefoon of tablet een specifieke zone instellen waarbinnen de camera bewegingen moet detecteren. Dit is handig in situaties waarin de camera zo gepositioneerd is dat de tuin van je buren ook wordt bekeken en je niet wilt dat de camera beelden opneemt wanneer er beweging wordt gedetecteerd in de tuin van de buren. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd binnen een door jou ingestelde zone, krijg je overigens direct een notificatie op je mobiele telefoon via de EufySecurity app.

Je kunt de camerabeelden van de eufyCam 2 Pro in real-time streamen op je telefoon of tablet via de eerder genoemde app van Eufy, maar de camera’s kunnen ook geïntegreerd worden met verschillende Smart Home platforms. Zo kun je de EufyCams bijvoorbeeld direct koppelen aan Apple HomeKit, Google Home en Amazon Alexa zodat de camera’s in verbinding staan met andere slimme apparaten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat automatisch je slimme verlichting wordt ingeschakeld wanneer de eufyCam beweging detecteert, of je kunt de videobeelden direct weergeven op een Google Nest Hub of een ander smart-home apparaat.

Geen abonnement nodig voor de eufyCam 2 Pro

Het live bekijken van videobeelden is bij alle slimme camera’s logischerwijs gratis, maar het is natuurlijk ook handig als je opgenomen camerabeelden achteraf kunt terug kijken. De eufyCam 2 wordt standaard geleverd met Eufy’s HomeBase 2: een basisstation waarmee de draadloze camera’s continu communiceren en waarop alle videobeelden worden opgeslagen. Je hebt daarom bij Eufy – in tegenstelling tot bij concurrenten zoals Ring – dan ook geen abonnement nodig om camerabeelden te kunnen bewaren. In dat opzicht helpt Eufy je dus om zowel je huis als je portemonnee te beveiligen.

Eufy eufyCam 2 Pro kopen?

Als je op zoek bent naar alle Eufy eufyCam 2 Pro aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,362 kg
Afmetingen 10,6 × 5,7 × 5,7 cm
Merk

Uitvoering

eufyCam 2 Pro

Accuduur

1 jaar

Resolutie

2560 x 1920 pixels (2K)

Artikelnummer (MPN)

T88511D1

Product Video

Video Review