Philips Hue HDMI Sync Box
Philips Hue HDMI Sync Box
269,99 Oorspronkelijke prijs was: €269,99.219,99Huidige prijs is: €219,99. Koop product
Aanbieding!

Philips Hue HDMI Sync Box

Oorspronkelijke prijs was: €269,99.Huidige prijs is: €219,99.

-19%

Met de Play HDMI Sync Box synchroniseer je jouw slimme verlichting van Philips Hue met de beelden op je televisie of beamer. Je hebt het vast al wel eens gezien: sommige Philips TV’s zijn voorzien van Ambilight sfeerverlichting, waardoor je een extra bijzondere ervaring beleeft tijdens het gamen of het kijken van films of series.

Met de Philips Hue HDMI Sync box kun je ieder apparaat met een HDMI aansluiting koppelen aan Philips Hue lampen, waardoor je jouw slimme lampen kunnen synchroniseren met zowel muziek als videobeelden.

Natuurlijk heb je naast de HDMI Sync Box ook Philips Hue lampen en de bijbehorende Hue Bridge nodig: de HDMI Sync Box is dus een aanvulling op je Philips Hue systeem. Philips Hue lampen vind je natuurlijk ook op GadgetFabriek.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.5 (16 stemmen)

Philips Hue Play HDMI Sync Box

Voor het kijken van films en series, is de Hue Play HDMI Sync Box een ideaal apparaat als je gebruik maakt van slimme verlichting van Philips Hue. De Play HDMI Sync Box synchroniseert namelijk het beeld van je televisie of beamer met je verlichting, waardoor je een vergelijkbaar effect kunt creëren met de gesynchroniseerde sfeerverlichting van een Philips TV met Ambilight.

De HDMI Sync Box kan gebruikt worden voor het aansluiten van meerdere apparaten en biedt de mogelijkheid om films, series, televisie, muziek en games optimaal te kunnen beleven. De box is geschikt om tot 4 apparaten op aan te sluiten en kan gekoppeld worden aan Philips Hue Color lampen. Hierdoor is het mogelijk om de lampen te synchroniseren en met een handige app te bedienen. Voor het gebruik van de box is een Philips Hue Bridge nodig.

Eigenschappen

De Philips Hue Play HDMI Sync Box is een klein apparaat met een zwarte kleur en is gemaakt van kunststof en metaal. De box heeft een hoogte van 2,3 centimeter, is 9,9 centimeter lang en heeft een breedte van 18,2 centimeter. Dankzij het onopvallende design en het kleine formaat past de Philips HDMI Sync Box eigenlijk wel in ieder interieur en in bijna ieder kastje. Je sluit de HDMI Sync Box gewoon aan op het stopcontact met de bijgeleverde voedingsadapter, en het koppelen van de Box met een apparaat gaat via HDMI. Er wordt standaard 1 HDMI-kabel meegeleverd.

Technische specificaties

Het apparaat kan bediend worden op verschillende manieren: via Hue app op je telefoon of tablet, of door middel van spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant. Er kunnen vier HDMI apparaten aangesloten worden. Daarvoor beschikt de box over HDMI 2.0 poorten. De Philips Hue Sync Box beschikt over Bluetooth 4.2 en WiFi en is compatibel met 4K videoresoluties, Dolby Vision en HDR10+.

Aanvullende informatie

De beeldkwaliteit die getoond kan worden is maximaal 4K UHD. De Philips Hue Play HDMI Sync Box kan alleen gebruikt worden in combinatie met een Philips Hue Bridge. Daardoor is het ook mogelijk om Philips Hue lampen te koppelen en te synchroniseren. Met de Philips Hue app voor smartphones en tablets kunnen tot wel 10 lampen gekoppeld worden aan het systeem. De app is ook te gebruiken voor de bediening van het apparaat en voor de instellingen. Met de Philips Hue Play HDMI Sync Box wordt het kijken van een film, het luisteren naar muziek of het spelen van games een bijzondere aangelegenheid.

Philips Hue HDMI Sync Box kopen?

Als je op zoek bent naar alle Philips Hue HDMI Sync Box aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Hue Play HDMI Sync Box

Artikelnummer (EAN)

8718699704803

Video Review