Your Cart

De 4 Beste Fitbit Gadgets en Accessoires

Fitbit wearables behoren tot de meest populaire fitnesstrackers ter wereld. Het assortiment van Fitbit is enorm groot, van voordelige trackers tot premium smartwatches. Om het meeste uit je Fitbit wearable te halen kun je handige accessoires kopen. In dit artikel gaan we wat verder in op deze producten.

Fitbit polsbandjes
De meest voor de hand liggende accessoires zijn Fitbit bandjes. Fitbit polsbandjes zijn er in allerlei maten en materialen, voor verschillende huidtypen en omstandigheden. Zo zijn er siliconen bandjes die zorgen voor een comfortabel draagcomfort tijdens het sporten of kun je kiezen voor meer stijlvolle metalen of leren bandjes voor op het werk of tijdens een feestje. De meeste polsbandjes voor een Fitbit wearable kosten zo’n twee tientjes.

Screenprotector of hoesje
Een screenprotector of een beschermhoesje is een andere accessoire die wij kunnen aanraden, vooral wanneer je een wat duurdere Fitbit wearable hebt gekocht. Met een screenprotector kun je namelijk het scherm van jouw wearable beschermen tegen krassen. Een kras kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer je per ongeluk met je pols tegen een tafelrand stoot of je Fitbit in je tas stopt samen met een bos sleutels. Doordat de schermen op fitnesstrackers en smartwatches zo klein zijn valt een kras direct op, en dat is zonde. Het is een stuk voordeliger om voor minder dan een tientje een screenprotector of hoesje aan te schaffen dan na ongewenste schade een nieuwe Fitbit te kopen.

Fitbit Clip
Sommige mensen vinden een fitnesstracker of smartwatch irriteren wanneer ze in de sportschool trainen of een rondje door de buurt rennen. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals bijvoorbeeld bepaalde kleding of veel zweten. Deze mensen kunnen ervoor kiezen om hun Fitbit te dragen in een clip die ze aan hun broek of t-shirt kunnen hangen. Op deze manier kun je onderweg toch gebruikmaken van de tracking features, zonder dat de Fitbit jouw in de weg zit. Ook is het in bepaalde werkomstandigheden niet toegestaan om een horloge te dragen. Ook voor deze mensen is een Fitbit clip een ideale oplossing.

Oplader
Fitbit’s maken gebruik van een magnetische oplader. Fitbit levert deze oplader samen met het product. Als je veel onderweg bent, bijvoorbeeld tussen thuis en je werk, dan kan het echter handig zijn om een extra oplader aan te schaffen die je standaard op jouw werkplek hebt liggen. Op deze manier loop je nooit tegen een lege accu aan. Yono smartwatchbandjes, beschermhoesjes, extra opladers en Fitbit clips zijn allemaal accessoires waarvoor je maximaal slechts een paar tientjes kwijt bent. Met deze kleine investering kun je een stuk meer uit jouw Fitbit halen. Welke Fitbit accessoires gebruiken jullie?