Bose Sport Earbuds (zwart)
Bose Sport Earbuds
139,42 Koop product

Bose Sport Earbuds

139,42

Bose’s Sport Earbuds zijn de beste draadloze oordopjes voor tijdens het sporten van Bose. Deze comfortabele oordopjes hebben een zeer goede geluidskwaliteit en zijn speciaal ontwikkeld om niet uit je oren te vallen tijdens het sporten.

Met de volledig draadloze Bose sport oordopjes kun je natuurlijk altijd en overal genieten van jouw favoriete muziek, maar de oordopjes zijn speciaal ontwikkeld voor tijdens het sporten. Als je op zoek bent naar draadloze oordopjes voor normaal gebruik dan heeft Bose hiervoor de QuietComfort Earbuds.

Bose Sport Earbuds aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.de Amazon.de €139,42 » Amazon.de
bol.com Bol.com €165,83 » Bol.com
amazon.nl Amazon.nl €174,95 » Amazon.nl
bcc.nl Bcc.nl €199,00 » Bcc.nl

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.44 (9 stemmen)

Bose sport oordopjes

Met de Bose Sport Earbuds kun je zonder irritaties tijdens het sporten genieten van jouw favoriete muziek. Deze sport oordopjes zijn speciaal ontwikkeld door Bose met als doel om zo comfortabel mogelijk en zo stevig mogelijk in je oren te blijven zitten tijdens heftige bewegingen. Je wilt tijdens het hardlopen of tijdens een andere sport namelijk niet dat de oordopjes iedere keer uit je oren vallen, iets wat vaak gebeurt met de meeste standaard oordopjes.

Muziek luisteren tijdens het sporten helpt je om gemotiveerd te blijven. Of je nu wilt fitnessen, mountainbiken of hardlopen: jouw favoriete sportmuziek geeft je het nodige uithoudingsvermogen om je maximaal in te zetten. Een (draadloze) koptelefoon is meestal te zwaar en te onhandig, dus de meeste mensen kiezen er voor om draadloze oordopjes te gebruiken.

Sport Earbuds vs QuietComfort Earbuds

De Bose Sport Earbuds zijn een paar volledig draadloze oordopjes met een hoge geluidskwaliteit en veel hoog draagcomfort. In tegenstelling tot de populaire QuietComfort Earbuds (169,65) beschikken de Sport Earbuds niet over Active Noise Cancelling (ANC), maar meestal heb je dit ook niet nodig tijdens het sporten. Daarbij is de geluidskwaliteit van de Sport Earbuds nagenoeg identiek aan die van de QuietComfort Earbuds, maar bieden de Sport Earbuds geoptimaliseerd draagcomfort tijdens het sporten dankzij o.a. een andere pasvorm.

Ben je op zoek naar all-round draadloze oordopjes? Dan adviseert GadgetFabriek de QuietComfort Earbuds. Maar als je specifiek op zoek bent naar sport oordopjes dan is de Bose Sport Earbuds kopen ongetwijfeld de beste keuze.

Bose Sport Earbuds kopen?

Als je op zoek bent naar alle Bose Sport Earbuds aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,0675 kg
Afmetingen 2,1 × 2,66 × 1,87 cm
Merk

Uitvoering

Sport Earbuds

Kleur

Zwart

Connectiviteit

Bluetooth 5.1, USB-C

Artikelnummer (EAN)

0017817798730

Video Review