Xiaomi Mi Powerbank 3 (zwart)
Xiaomi Mi Powerbank 3
59,99 Oorspronkelijke prijs was: €59,99.26,57Huidige prijs is: €26,57. Koop product
Aanbieding!

Xiaomi Mi Powerbank 3

Oorspronkelijke prijs was: €59,99.Huidige prijs is: €26,57.

-56%

Je herkent het vast: je bent op reis of onderweg en je hebt niet genoeg tijd gehad om je apparaten op te laden. Een stopcontact is niet in de buurt en je telefoon is bijna leeg. Onhandig, want je wilt net je Kaarten-app opstarten om te kijken waar dat ene leuke restaurantje ligt. Gelukkig heb je de Xiaomi Mi Powerbank 3 mee, die je telefoon snel weer van stroom voorziet.

De Xiaomi Mi Powerbank 3 heeft genoeg capaciteit om al je apparaten op te laden. Niet alleen je smartphone, maar ook je tablet, camera of laptop. Heb je toevallig een Nintendo Switch bij je, die opgeladen moet worden? Geen probleem, dat kan deze powerbank ook aan.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4 (8 stemmen)

Xiaomi Mi Powerbank 3 (Pro)

De Xiaomi Mi Powerbank 3 is vooral een hele uitgebreide powerbank. Het beschikt namelijk over twee USB-A-poorten en een USB-C-poort. De USB-A-poorten hebben een output van 5V/2.4A, 9V/2A of 12V/1.5A, wanneer je slechts een poort gebruikt. Gebruik je beide poorten? Dan hebben de poorten een output van 5V/3A. Met beide poorten kun je snelladen dankzij de Qualcomm Quick Charge 2.0, 3.0 en 4.0.

Met de USB-C-poort kun je tot maar liefst 45W opladen. Meer dan genoeg om de nieuwste iPhones, Nintendo Switch en zelfs MacBook Pro extra snel op te laden. De powerbank zelf laadt zichzelf ook snel op. In 4,5 uur is je powerbank vol stroom en klaar om de rest van de dag je apparaten van energie te voorzien.

Zes keer je smartphone opladen

Met de Xiaomi Mi Powerbank 3 laad je maar liefst zes keer je smartphone volledig op. En dan heeft de powerbank nog wat energie over om ook dat laatste beetje energie aan je andere apparatuur te geven. De Qualcomm Quick Charge-functie zorgt ervoor dat je telefoon in sneltreinvaart wordt opgeladen. Waarom zou je lang moeten wachten tot je telefoon weer tot leven komt?

Als je ‘s avonds de powerbank aan het stroomnet verbindt, kun je de telefoon er direct op aansluiten. Dan gebruik je de zogenaamde ‘passthrough-functie’. Dat houdt in dat niet alleen de powerbank zelf wordt opgeladen, maar ook meteen je telefoon.

Een fraaie powerbank

Deze powerbank is wel precies zoals we van Xiaomi gewend zijn: met oog voor detail en met smaak vormgegeven. Het is geen lelijk blok dat je in je tas stopt, maar een powerbank waar je mee gezien mag worden. Het heeft een hoogglansbehandeling van keramische textuur op de boven- en onderkant en heeft een strakke afwerking. Daardoor ziet het eruit als een premium powerbank, maar dan zonder premium prijskaartje. Het apparaat is stevig en krast niet snel. Je kunt de powerbank dus prima bewaren in je broekzak of rugtas.

De Xiaomi Mi Powerbank 3 is een praktische powerbank, met een fast charging functie. Wil je meerdere apparaten tegelijk opladen? Dat is geen probleem, want de powerbank heeft genoeg uitgangen en genoeg capaciteit om al je apparaten van stroom te voorzien.

Xiaomi Mi Powerbank 3 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Mi Powerbank 3 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Mi Powerbank 3 (Pro)

Kleur

Zwart

Accu capaciteit

20.000 Milliampère-uur (mAh)

Connectiviteit

USB-A, USB-C

Artikelnummer (EAN)

8719327198506