Google Nest WiFi router
Google Nest WiFi

Google Nest WiFi

79,00

Supersnelle WiFi overal in huis regel je eenvoudig met een mesh netwerk van Google Nest WiFi. Deze AC2200 router & access points bieden een zeer stabiele en razendsnelle internetverbinding met snelheden tot wel 2200 Mbps.

Voor de meeste woningen zul je zowel een Nest WiFi router als 1 of meerdere WiFi punten nodig hebben, maar houd er rekening mee dat de maximale WiFi dekking tot 120 m² per Nest router en tot 90 m² per WiFi-punt is.

Handig: ieder Google Nest WiFi-punt is voorzien van ingebouwde microfoons en speakers met 360-graden audio. Je kunt je access points dus ook gebruiken als slimme speaker en als smart hub voor slimme apparaten welke met Google Home werken.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 5 (4 stemmen)

Google Nest mesh WiFi

Een Mesh WiFi netwerk van met Google Nest WiFi is een geweldige manier om je WiFi-signaal thuis te verbeteren. Met Nest WiFi kun je een mesh-netwerk creëren dat in het hele huis een consistent en krachtig signaal levert. Elk Nest WiFi-punt is ook een slimme luidspreker met de Google Assistant, waardoor je bijvoorbeeld met je stem je smart home kunt bedienen.

Nest WiFi is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Sluit je Nest WiFi-punten gewoon aan op je bestaande modem of router en volg de instructies in de Nest-app. Je kunt dan gaan genieten van een betere WiFi-dekking in je hele huis.

Met de dual-band WiFi-ondersteuning (2,4 GHz / 5 GHz) en 360°-geluid is Nest WiFi een geweldige manier om je WiFi-ervaring thuis te verbeteren. En met de ingebouwde Google Assistant kun je je slimme thuisapparaten met je stem bedienen. Dat betekent dat het apparaat dat jouw huis voorziet van snelle en stabiele WiFi, ook in staat is om met een spraakcommando jouw slimme lampen aan- en uit te zetten, of je robotstofzuiger te laten beginnen met stofzuigen.

Als je op zoek bent naar een mesh WiFi-netwerksysteem dat eenvoudig te installeren en te gebruiken is, en dat ook nog eens de extra bonus van een slimme luidspreker met de Google Assistant biedt, dan is Nest WiFi zeker een goede keuze. Met slechts 1 mesh router van Nest WiFi kun je tot wel 200 apparaten draadloos verbinden en kun je moeiteloos meerdere 4K video’s tegelijkertijd streamen of meerdere programma’s tegelijk downloaden.

Nest WiFi Router en Nest WiFi-punt

Je kunt de Google Nest WiFi kopen in verschillende samenstellingen: allereerst is er de losse WiFi router welke je sowieso nodig hebt, maar daarnaast kun je ook zogeheten WiFi-punten (access points) kopen. Om geld te besparen kun je gebruik maken van combinatie aanbiedingen waarbij de router gecombineerd wordt met één of meerdere WiFi-punten. Het is raadzaam om de WiFi-punten in verschillende kamers te plaatsen, zodat het WiFi-signaal elke hoek van het huis kan bereiken. Als je in een groot huis woont, raden we je aan meerdere Nest WiFi-punten aan te schaffen om een optimale WiFi-dekking in je hele huis te garanderen.

Het verschil tussen de Nest WiFi Router en het Nest WiFi punt, is dat de router wordt aangesloten op je modem om zodoende een mesh WiFi netwerk te creëren. Anders dan het “starten” van een nieuw draadloos netwerk, heeft de router geen speciale functie. Je kunt de router uitbreiden met 1 of meerdere WiFi-punten voor een volledig dekkend mesh WiFi netwerk. Ieder Google Nest WiFi-punt dat je aansluit op de WiFi-router werkt bovendien als smart speaker en smart home hub: je kunt de WiFi-punten gebruiken om muziek af te spelen, maar je kunt ze ook gebruiken voor spraakcommando’s om informatie op te vragen via de geïntegreerde Google Assistent of om een opdracht te geven aan een van je smart home gadgets welke compatibel met Google Home.

Google Nest WiFi kopen?

Als je op zoek bent naar alle Google Nest WiFi aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Nest WiFi router (1-pack)

Wifi-standaard

Wifi 5, AC

Quality of Service QoS

Ja

Max WiFi snelheid

2300 Mbps

Snelheid 2.4 GHz

450 Mbps

Snelheid 5 GHz

1734 Mbps

Wifi aanuit-knop

Nee

WAN-poorten

1

Ethernet poorten

1

Bedrade snelheid

Gigabit (Tot 1000 Mbps)

Power over Ethernet PoE ondersteuning

Nee

Beamforming

Ja

Dynamic DNS-client

Ja

MU-MIMO

Ja

Gewicht

933 gram

Wifi-banden

Simultaneous dual-band

Seamless Roaming

Ja

Smart Connect

Ja

Aanvullende functies

Google Assistent

Printerserver

Nee

Netwerkbeveiliging

WPA, WPA2, WPA2-PSK

Gastnetwerk

Nee

Ouderlijk toezicht

Ja

Uitbreidbaar met meerdere stations

Ja

Breedte

11 cm

Diepte

11 cm

Hoogte

9 cm

NitroQAM

Nee

Kleur

Sneeuw

Artikelnummer (EAN)

0193575004587

Fabrieksgarantie

2 jaar

Service type

Carry-in

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssysteem

Informatie niet beschikbaar

Delen van gebruikersgegevens vereist

Informatie niet beschikbaar

Wifi vereist

Informatie niet beschikbaar

Bluetooth vereist

Informatie niet beschikbaar

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Informatie niet beschikbaar

Verpakkingsinhoud

Google Nest WiFi Router

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Zichtbaar

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

IPv6 ondersteuning

Ja

Ingebouwde Powerline verbinding

Nee

Model

1-pack

Smart Home Platform

Geen platform

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Verpakking breedte

138 mm

Verpakking hoogte

136 mm

Verpakking lengte

159 mm

Categorieën

Computer Netwerk Routers

Type router

Mesh wifi

Product Video

Video Review (NL)