Xiaomi ROIDMI EVA robotstofzuiger en dweilrobot
Xiaomi ROIDMI EVA
569,00 Koop product

Xiaomi ROIDMI EVA

569,00

De Roidmi EVA is een professionele 2-in-1 robotstofzuiger en dweilrobot die snel en gemakkelijk je hele huis kan stofzuigen en dweilen. Met zijn zelflegende, zelfreinigende en zelfdrogende functies is deze Xiaomi ROIDMI robot zeer eenvoudig in gebruik. De Roidmi EVA uitgerust met een dubbele watertank die ervoor zorgt dat je vloeren altijd worden gedweild met schoon water.

EVA heeft een accuduur van ca. 2 uur en is in staat om tot 150 vierkante meter aan oppervlakte te dweilen en stofzuigen op een volle batterij. Het basisstation dat automatisch de stofopbak leegt en de dweilpads wast en droogt is standaard inbegrepen bij de Roidmi EVA.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.82 (39 stemmen)

Xiaomi ROIDMI EVA

De Roidmi EVA is de perfecte robot voor diegenen die hun huis willen ontruimen en nooit meer willen stofzuigen of dweilen. Deze kleine schoonmaakrobot heeft een krachtige zuigkracht van 3200Pa, waardoor het gemakkelijk is om elke puinhoop op te ruimen. Bovendien heeft de Xiaomi ROIDMI EVA een zelflegende en zelfreinigende functie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vuile dweilpads of het legen van de stofbak van de robotstofzuiger. De ROIDMI EVA is zowel een robotstofzuiger als een dweilrobot en kan ingesteld worden om tegelijkertijd te stofzuigen en dweilen alsmede om alleen te stofzuigen of alleen te dweilen.

Roidmi’s EVA is de opvolger van de Eve Plus, een robotstofzuiger die veel positieve reviews heeft gekregen en in vele huishoudens een handige hulp is om de vloer schoon te houden. Ten opzichte van zijn voorganger is het nieuwe model aanzienlijk verbeterd. De Eve Plus kon namelijk ook stofzuigen en dweilen, maar had alleen een automatisch afvoerstation voor de stofbak en geen systeem om het dweilen makkelijker en efficiënter te maken. Bovendien is de zuigkracht van de robotstofzuiger en de druk waarmee de dweilrobot de vloer dweilt aanzienlijk verhoogd.

Roidmi EVA: de nieuwe generatie robotstofzuiger.

De robotstofzuiger heeft een lange weg afgelegd sinds zijn ontstaan. De eerste robotstofzuigers waren groot, duur en moeilijk te bedienen. Ze hadden ook een zeer lage zuigkracht en konden hoeken of onder meubels niet goed schoonmaken. In de loop der jaren zijn robotstofzuigers echter kleiner, betaalbaarder en gebruiksvriendelijker geworden. Bovendien is hun zuigkracht aanzienlijk toegenomen, waardoor ze zelfs vuil, stof en dierenharen uit de krapste ruimtes kunnen verwijderen.

De robotstofzuigers van vandaag zijn zelfs slimmer dan hun voorgangers. Veel van hen zijn uitgerust met zelflerende en zelfreinigende functies waarmee ze zich kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van je huis. Sommige modellen zoals deze Xiaomi Roidmi EVA hebben ook app-ondersteuning voor verschillende talen, zodat je de Roidmi app ook in het Nederlands kunt instellen.

Robotstofzuigers met een dweilfunctie bestaan al een tijdje, maar deze Roidmi EVA is net zoals de Dreame W10 uitgerust met de nieuwste technologie. Dit apparaat kan namelijk zowel stofzuigen en dweilen terwijl het basisstation er voor zorgt dat de stofopvangbak automatisch geleegd wordt, de watertank automatisch opnieuw gevuld wordt en de dweilpads automatisch gewassen en gedroogd worden. Op deze manier wordt het wel héél makkelijk om de vloer schoon te houden.

Robotstofzuiger met Self Empty technologie

De ROIDMI EVA wordt geleverd met een basisstation dat na iedere schoonmaakronde de stofbak van de robotstofzuiger leegt. De extra grote stofzak in het basisstation is groot genoeg om tot het stof en vuil op te vangen dat de EVA in 2 maanden / 60 dagen verzamelt. De speciale stofzak is bacteriedodend waardoor 99,9% van alle bacteriën worden gedood en het basisstation niet gaat stinken. Op deze manier kan de Roidmi robotstofzuiger iedere dag je hele huis stofzuigen en hoeft je zelf slechts 1x per 2 maanden de stofzak van het basisstation te vervangen.

Dweilrobot met Self Cleaning systeem

Deze Xiaomi dweilrobot is uitgerust met een zelfreinigend systeem. Dit betekent dat de ROIDMI EVA na elke schoonmaakbeurt terugkeert naar het basisstation waar de dweil automatisch wordt gewassen en gedroogd. Op deze manier heb je altijd schone dweilpads klaar voor de volgende schoonmaakronde.

Wat de Roidmi EVA nog specialer maakt is dat het basisstation gebruik maakt van een dubbele watertank. Dit betekent dat het schone water en het vuile water in aparte tanks worden opgeslagen. De schoonwatertank heeft een inhoud van 3 liter en de vuilwatertank heeft een inhoud van 1 liter. Dankzij dit twee-tanksysteem worden jouw vloeren altijd met schoon water gedweild.

Stofzuigen en dweilen tegelijk

De Roidmi EVA is zowel een robotstofzuiger als een dweilrobot in één apparaat. Dit betekent dat je hem kunt instellen om alleen te stofzuigen, alleen te dweilen of om tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen. Het stofzuigen met deze Roidmi robot gaat zeer efficiënt dankzij de hoge zuigkracht van 3200Pa. Dat is minder dan bijvoorbeeld de 4200Pa van de Roborock Q7 Max+, maar nog steeds is 3200Pa meer dan genoeg zuigkracht – zeker voor harde vloeren. De Xiaomi ROIDMI EVA is in staat om in 1 schoonmaakronde een gebied van tot wel 150m² te stofzuigen en dweilen.

Conclusie: dit is de Xiaomi ROIDMI EVA

De Roidmi EVA is een professionele schoonmaakrobot die snel en eenvoudig je hele huis kan stofzuigen en dweilen. Met zijn zelflegende, zelfreinigende en zelfdrogende functies is deze Roidmi robot zeer eenvoudig in gebruik. Daarnaast is de Roidmi EVA ook uitgerust met een dubbele watertank dat ervoor zorgt dat je vloeren altijd worden gedweild met schoon water.

Als je op zoek bent naar een professionele 2-in-1 robotstofzuiger en dweilrobot die gemakkelijk te gebruiken is, dan is de Roidmi EVA de juiste keuze voor jou.

Xiaomi ROIDMI EVA kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi ROIDMI EVA aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

ROIDMI EVA

Kleur

Wit

Zuigkracht

3200 Pascals (Pa)

Accu capaciteit

5200 Milliampère-uur (mAh)

Volume watertank

4 liter

Accuduur

120 minuten

Artikelnummer (EAN)

6970019148977

Product Video