Eufy RoboVac LR30 Hybrid+
Eufy LR30 Hybrid+
449,99 Oorspronkelijke prijs was: €449,99.426,44Huidige prijs is: €426,44. Koop product
Aanbieding!

Eufy LR30 Hybrid+

Oorspronkelijke prijs was: €449,99.Huidige prijs is: €426,44.

-5%

De Eufy LR30 Hybrid+ is een krachtige robotstofzuiger en dweilrobot die met gemak meerdere vloeren schoonmaakt. De krachtige 3.000Pa zuigkracht zorgt ervoor dat zelfs de vuilste vloeren geen partij zijn voor deze robot, en met de Eufy Home app kun je het schoonmaakschema aanpassen zoals jij dat wilt.

De RoboVac LR30 Hybrid+ ook geleverd met het Eufy Auto-Empty Station, dat zich automatisch vult met vuil uit de robotstofzuiger zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het zelf legen van het station.

Eufy LR30 Hybrid+ aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.de Amazon.de €426,44 » Amazon.de
amazon.nl Amazon.nl €445,00 » Amazon.nl

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.28 (32 stemmen)

Eufy LR30 Hybrid+

Op zoek naar de beste schoonmaakrobot van dit moment? Wat de beste robot is, is natuurlijk volledig van jouw situatie afhankelijk. Maar over een ding kunnen we duidelijk zijn: er is geen betere combinatie van technologie dan wat de Eufy LR30 Hybrid+ te bieden heeft: een 2-in-1 robotstofzuiger en dweilrobot met automatisch vuilafvoerstation.

Dagelijks vuil op de vloer in huis is een van de vele redenen waarom je een stofzuig- en dweilrobot zou willen overwegen. De Eufy LR30 Hybrid+ kan al uw schoonmaakbehoeften met gemak aan. Hij heeft een hoge zuigkracht van 3.000Pa en kan je vloeren in kaart brengen voor een efficiënte reiniging. En met de Advanced App Control kun je de volledige schoonmaak planning aanpassen. En alsof dat nog niet genoeg is, werkt de LR30 Hybrid+ ook met Alexa voor handsfree bediening. Amazon Alexa is alleen nog niet in het Nederlands beschikbaar, maar gelukkig ondersteunt de Eufy Clean LR30 schoonmaakrobot ook nog eens Google Assistant.

Je kunt je vloeren zeker goed reinigen en dweilen als de Eufy LR30 Hybrid+. Naast een hoge zuigkracht en een slim automatisch afvoerstation heeft de RoboVac LR30 nog een andere belangrijke functie. De robotstofzuiger maakt namelijk gebruik van Eufy’s iPath-lasernavigatie om je huis in kaart te brengen en op een systematische manier elke centimeter van uw vloer schoon te maken.Dit navigatiesysteem is in staat om met meerdere verdiepingen te werken. Je kunt de robot dus op een andere verdieping zetten en de LR30 zal dan automatisch begrijpen dat de ruimtes die hij moet stofzuigen of dweilen anders zijn.

Eufy Auto-Empty Station

De Eufy LR30 Hybrid+ wirdt geleverd met het Eufy Auto-Empty Station. Dit is het dockingstation voor de robotstofzuiger. Het Auto-Empty Station bevat een grote stofzak welke automatisch gevuld wordt met het vuil dat de robotstofzuiger heeft opgepikt, zodat jij geen zorgen meer hebt over het zelf legen van de machine.

Ongeveer iedere 2 maanden moet je de Auto-Empty Dock even leeg maken. Belangrijk: in tegenstelling tot concurrenten zoals de Dreame W10 heeft de Eufy LR30 geen systeem om de dweilpad te reinigen of het vuile water af te voeren. Dit moet je dus nog wel zelf doen.

Wat zit er in de doos?

Eufy LR30 Hybrid+ inhoud pakket

Als je van plan bent om de Eufy LR30 robotstofzuiger en dweilrobot te kopen dan wil je natuurlijk weten wat je krijgt. In de doos vind je het volgende:

 1. Het Eufy Auto Empty Station
 2. Twee extra stofzakken
 3. De stroomkabel
 4. Een extra filter voor de robotstofzuiger
 5. De RoboVac LR30 Hybrid+
 6. Dweilmodule
 7. Dweilpad (deze kan gewassen worden)
 8. Gereedschap om de robot schoon te maken
 9. Extra zijborstels
 10. Waterbestendige mat
 11. Handleiding / instructieboekje

Tip: de Eufy LR30 wordt geleverd met slechts 1 dweilpad, dat is op zich voldoende als je af en toe de dweil in de wasmachine doet maar natuurlijk is het makkelijker om meerdere pads te hebben. Je kunt los een aantal extra Eufy dweilpads kopen zodat je zeker weet dat jouw dweilrobot altijd kan dweilen.

Eufy LR30 Hybrid+ kopen?

Als je op zoek bent naar alle Eufy LR30 Hybrid+ aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

RoboVac LR30 Hybrid+

Kleur

Zwart

Zuigkracht

3000 Pascals (Pa)

Smart Home integraties

Amazon Alexa, Google Home

Accuduur

145 minuten

Volume opvang

3 liter

Volume watertank

0.2 L

Maximaal geluidsniveau

62 Decibel (dB)

Artikelnummer (EAN)

0194644103613

Product Video