Dreame W!0
Dreame W10
699,00 Koop product

Dreame W10

699,00

De Dreame W10 is een krachtige en veelzijdige robotstofzuiger en dweilrobot die perfect is voor drukke huishoudens. Met zijn sterke zuigkracht, dubbele dweilfunctie en automatische vuilverwijderstation, kan de Dreamebot W10 gemakkelijk uw vloeren stofzuigen en dweilen terwijl hij ook voor zijn eigen onderhoud zorgt.

Uniek aan de Dreametech Bot W10 is dat deze robotstofzuiger daadwerkelijk goed kan dweilen, en dat je gedurende een langere tijd de robot zijn werk kunt laten gaan zonder er naar om te hoeven kijken: het vuil van de stofbak wordt automatisch afgevoerd, het vieze water na het dweilen wordt automatisch afgevoerd, de dweilpads worden automatisch schoongemaakt en gedroogd, en de watertank voor het dweilen wordt automatisch bijgevuld vanuit het basisstation!

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.13 (23 stemmen)

Dreame W10 robotstofzuiger en dweilrobot.

Schoonmaakhulp nodig? De Dreame Bot W10 van Dreame Technology is een robot welke stofzuigt, dweilt en zichzelf schoonmaakt. Met een enorme zuigkracht van 4000 Pa, een dubbele dweilfunctie en een automatisch vuilafvoerstation dat tevens 2 watertanks van 4 liter bevat, is de Dreametech Bot W10 voor veel huishoudens de beste robotstofzuiger en tegelijkertijd ook de beste dweilrobot.

Dreame Bot W10 Zelfreinigende Robotstofzuiger en Dweilrobot pakt vuil en hardnekkige vlekken tegelijk aan. Wanneer de dweilpads vuil worden, keert de W10 automatisch terug naar zijn basis om zichzelf te schrobben en te wassen. Wanneer de dweilcyclus is voltooid en de robotvoor de laatste keer is teruggekeerd naar zijn basis, worden de pads gespoeld en vervolgens gedroogd met hete lucht om schimmel of bacteriegroei te voorkomen.

De Dreame Bot W10 is een alles-in-één robotstofzuiger en dweil die uw vloeren voor u schoonmaakt en ook voor zijn eigen onderhoud zorgt. Met een krachtige zuigkracht, dubbele dweilfunctie en een automatisch vuilverwijderstation, deze robot is perfect voor drukke huishoudens.

Voordelen Dreame Bot W10

  • Het basisstation maakt automatisch de gebruikte dweilpads schoon.
  • De dweilpads van de W10 dweilrobot worden ook automatisch droog gemaakt.
  • Zeer hoge zuigkracht van 4000 Pa.
  • Twee grote watertanks met een inhoud van 4 liter.
  • Geavanceerde navigatietechnologie en besturing via de Dreamehome App.

Dweilrobot: Dreame W10.

De Dreametech W10 is een zeer geavanceerde dweilrobot en stofzuigrobot. Laten we eerst even kijken naar de dweilfunctie van dit apparaat. Bijzonder aan de dweilfunctie van de W10 is dat in tegenstelling tot andere 2-in-1 schoonmaakrobots, de Dreame W10 voorzien is van 2 dweilpads in plaats van 1 dweilpad. De twee dweilpads op deze robot draaien 180 keer per minuut rond met een druk van 10N, wat betekent dat de dweilrobot niet zomaar een natte dweil over de vloer sleept, maar daadwerkelijk de vloer aan het schrobben is voor een beter resultaat.

Het basissstation van deze robot bevat 2 grote watertanks met een inhoud van 4 liter: 1 tank voor schoon water en 1 tank voor vuil water. Wanneer de dweilpads van de Dreame W10 vies geworden zijn, gaat de robot automatisch terug naar zijn dock (het basisstation). De dweilpads worden dan besproeid met schoon water en worden rondgedraaid om het vuil af te voeren naar de vuilwatertank van het basisstation. Vervolgens gaat de dweilrobot weer verder dweilen. Wanneer de Dreame W10 eenmaal klaar is met de schoonmaakronde, worden de dweilpads opnieuw schoongemaakt maar bovendien ook automatisch gedroogd.

Robotstofzuiger: Dreame W10.

De Dreame W10 is niet alleen een dweilrobot, maar ook een zeer krachtige stofzuiger met een zuigkracht van 4000 Pa. De Dreame W10 is daarmee een van de weinige robotstofzuigers die daadwerkelijk uw tapijten diep kan reinigen. Daarnaast heeft dit apparaat een geavanceerd navigatiesysteem waarmee het uw vloeren grondig en efficiënt schoonmaakt.

Bovendien is de Dreame W10 te bedienen via de Dreamehome App. Dit betekent dat u van overal ter wereld schoonmaaksessies kunt starten, stoppen en inplannen. U kunt ook de status van de schoonmaaksessie bekijken en zien wanneer de W10 geleegd moet worden.

Deze robotstofzuiger is voorzien van een grote accu met een capaciteit van 6400 mAh waardoor de W10 gedurende een lange tijd kan stofzuigen en dweilen. Op een volle batterij kan deze 2-in-1 schoonmaakrobot een oppervlakte van tot wel 300 vierkante meter stofzuigen en dweilen.

De Dreame W10 is een alles-in-één robotstofzuiger en dweilrobot die uw vloeren voor u schoonmaakt en ook voor zijn eigen onderhoud zorgt. Met krachtige zuigkracht, dubbele dweilfunctie en een automatisch vuilverwijderstation is deze robot perfect voor drukke huishoudens. Bestel nu uw Dreame W10 en geniet van schone vloeren met minimale inspanning!

Dreame W10 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Dreame W10 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

W10

Kleur

Wit

Volume watertank

4 liter

Volume opvang

0,45 L

Accuduur

210 minuten

Zuigkracht

4000 Pascals (Pa)

Accu capaciteit

6400 Milliampère-uur (mAh)

Artikelnummer (EAN)

6973734681941

Product Video

Video Review