Xiaomi Mi 65W oplader met USB-C
Xiaomi Mi 65W Oplader

Xiaomi Mi 65W Oplader

25,16

De Xiaomi Mi 65W Oplader is een kleine, maar krachtige oplader. Met deze oplader kun je al je apparaten in een mum van tijd weer op volle sterkte opladen. Het voordeel is dat dit een zogenaamde ‘Fast Charger’ is. Met geavanceerde technologie zorgt de oplader ervoor dat het aangesloten binnen een korte tijd weer van stroom voorzien is.

De lader is voorzien van een ingebouwde derde generatie galliumnitride halfgeleider. Een hele mond vol, maar het houdt in dat de vermogensdichtheid met 30 procent verbeterd zal worden. Het is een uniek materiaal, wat deze oplader een bijzondere oplader maakt. Dankzij de compacte vorm kun je de lader overal mee naar toenemen.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 5 (1 stemmen)

Xiaomi Mi 65W Fast Charger

De Xiaomi Mi 65W Oplader is snel en efficiënt. Je sluit het apparaat aan dat opgeladen moet worden en deze oplader gaat direct aan de slag. Dankzij de vermogensdichtheid van de lader en de kleine form-factor, is deze lader niet alleen efficiënt, maar ook klein, licht van gewicht en makkelijk mee te nemen.

Je kunt deze oplader niet alleen met producten van Xiaomi gebruiken, maar ook met producten van andere fabrikanten. Zo kun je bijvoorbeeld ook een MacBook (Pro) of een iPhone opladen. Ook andere laptops, telefoons en tablets werken er prima mee samen.

Meer vermogen in een kleine oplader

Het maximale vermogen voor laptops is maar liefst 65 watt. Voor smartphones wordt minimaal 50 watt gebruikt. Daardoor kan deze oplader jouw smartphone in slechts 45 minuten van 0 naar 100 procent opladen. Een grappig detail is dat deze Xiaomi-lader tot wel 50 procent sneller is dan de originele oplader van bijvoorbeeld een iPhone.

De oplader wordt geleverd met een USB-C naar USB-C kabel. Deze kabel heeft een aparte chip voor extra snel 5A opladen. Het heeft een slimme compabiliteitsfunctie, waardoor je bijna alles met een USB-C-poort kunt opladen. Natuurlijk is de lader ook veilig: deze is extra beveiligd tegen kortsluiting, oververhitting, overbelading en overspanning.

Altijd een oplader in de buurt

Deze oplader stop je eenvoudig in je broekzak of in je tas. Ben je op een plek met stroom, dan kun je de oplader zo uit je tas of broekzak toveren om je devices op te laden. Je hebt altijd een oplader in de buurt. Doordat deze lader zo snel oplaadt, hoef je geen uren te wachten tot je genoeg stroom op je telefoon hebt om de rest van de dag mee door te komen.

De Xiaomi Mi 65W Oplader is gemaakt van modern en efficiënt GaN-materiaal, laadt je laptop of smartphone razendsnel op en identificeert probleemloos USB-C-poorten van verschillende merken. Een absolute must-have als je snel je apparaten wilt opladen.

Xiaomi Mi 65W Oplader kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Mi 65W Oplader aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Mi 65W Fast Charger

Kleur

Wit

Connectiviteit

USB-C

Vermogen

65 Watt

Artikelnummer (EAN)

6934177722851