Satechi 108W Pro
Satechi 108W Pro

Satechi 108W Pro

69,99

Waarom zou je jouw laptop, telefoon, tablet en/of smartwatch allemaal met hun eigen oplader van stroom voorzien, als je ook al jouw apparaten met USB voeding kunt opladen met slechts 1 krachtige oplader? Het is mogelijk met deze Power Delivery oplader met meerdere poorten van Satechi.

Verbind de 108W Pro oplader met een stopcontact en sluit vervolgens tot wel 4 apparaten tegelijk aan op de 2 USB-C (90W en 18W) en 2 USB-A (12W) poorten van de Satechi oplader! Hiermee kun je o.a. een Macbook, iPad en iPhone tegelijk opladen.

Satechi 108W Pro aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

bol.com Bol.com €69,99 » Bol.com
amazon.de Amazon.de €74,90 » Amazon.de
coolblue.nl Coolblue.nl €100,00 » Coolblue.nl

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4 (8 stemmen)

Meerdere apparaten snel opladen met USB-C Power Delivery

Voor het opladen van diverse soorten USB-C apparaten kun je de Satechi 108W Pro gebruiken. Zoals de naam al aangeeft, beschikt deze charger over een vermogen van 108 watt. Doordat er ook USB-A openingen aanwezig zijn, kun je dergelijke apparaten tevens aansluiten op deze oplader. Er is zowel een 90 watt USB-C Power Delivery poort als een 18 watt USB-C Power Delivery poort. De USB-A poorten hebben samen een maximaal vermogen van 12 watt. Zo kun je op een hoge snelheid diverse apparaten opladen: laptops, telefoons en tablets. Handig voor thuis of op kantoor. Zelfs onderweg kan dit apparaat je van dienst zijn.

Meer info over de Satechi 108W Pro

Het vermogen voor elke ingang staat vast, waardoor er dus ook geen vermogen verloren gaat wanneer meerdere apparaten tegelijk aan het opladen zijn. Hierdoor blijft de snelheid consistent, wat er voor zorgt dat je met deze oplader in relatief snelle tijd verschillende apparaten kan opladen. Zo kun je in totaal vier apparaten met USB ingangen (twee USB-C, twee USB-A) tegelijkertijd opladen. Het materiaal dat voor dit apparaat gebruikt is, is duurzaam, warmte resistent en houdt rekening met alle veiligheidseisen. Het moderne design zorgt er voor dat de Satechi 108W Pro er erg goed uitziet.

Satechi 108W Pro kopen?

Als je op zoek bent naar alle Satechi 108W Pro aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,42 kg
Afmetingen 7,95 × 3,02 × 12,06 cm
Merk

Kleur

Grijs

Artikelnummer (MPN)

ST-TC108WM

Video Review