Bose TV Speaker met afstandsbediening
Bose TV Speaker
279,99 Oorspronkelijke prijs was: €279,99.237,99Huidige prijs is: €237,99. Koop product
Aanbieding!

Bose TV Speaker

Oorspronkelijke prijs was: €279,99.Huidige prijs is: €237,99.

-15%

Verbeter eenvoudig het geluid van je televisie met de Bose TV Speaker. Deze compacte eenvoudige soundbar van Bose biedt een helder, gebalanceerd en krachtig geluid en kan in een speciale spraakmodus om gesprekken in je favoriete TV-programma, serie of film nog duidelijker verstaanbaar te maken.

Deze soundbar kan op de TV worden aangesloten met HDMI ARC of een Optische kabel. Daarnaast kun je deze Bose speaker ook gewoon voor je favoriete muziek gebruiker door te streamen via Bluetooth.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.91 (35 stemmen)

Haal beter geluid uit je televisie met deze Bose televisiespeaker

De Bose TV Speaker is een soundbar van Bose speciaal gemaakt om het geluid van televisies te verbeteren. Deze simpele middenklasse soundbar verbetert TV-geluid en verduidelijkt spraak. Doordat de soundbar met een breedte van 59.4 centimeter en een hoogte van 5.6 cm relatief klein is, kun je deze TV-luidspreker eenvoudig onder de meeste televisies plaatsen.

Je kunt de Bose TV Speaker eenvoudig aansluiten op je televisie of versterker/receiver door middel van de meegeleverde optische kabel, of met een HDMI kabel dankzij HDMI ARC ondersteuning. De Bose TV Speaker ondersteunt ook Bluetooth 4.2, waardoor je eenvoudig je favoriete muziek kunt afspelen op de soundbar door deze te streamen via Bluetooth.

Deze soundbar biedt voor een middenklassse speaker een rijk en gebalanceerd geluid. Ondanks dat je door de op de afstandsbediening aanwezige “bass” knop wat extra bass kunt krijgen, kun je de geluidservaring nog veel beter maken door de Bose TV Speaker te koppelen aan de Bose Bass Module 500 of Bass Module 700.

Installatie Bose TV Speaker

Afstandsbediening Bose TV speakerDe Bose TV Speaker is zeer eenvoudig te installeren: deze kleine soundbar kun je met één kabel op de televisie aansluiten. Dit is mogelijk met een optische audiokabel of met een HDMI kabel. De optische kabel is meegeleverd met de Bose TV speaker, een HDMI kabel zul je apart moeten kopen of een HDMI kabel die al thuis hebt liggen gebruiken. Als je gebruik maakt van de HDMI aansluiting dan kun je het volume van de Bose TV speaker regelen via de afstandsbediening van je televisie doordat de TV speaker HDMI-CEC ondersteunt. Aanvullend op de Bluetooth en HDMI (ARC) aansluiting heeft deze speaker ook nog een AUX (3.5mm audiokabel) ingang, waarmee je bijvoorbeeld je laptop kunt aansluiten om muziek af te spelen.

Op de afstandsbediening van de Bose TV speaker zit ook een bluetooth knop: als je deze knop indrukt zal de soundbar automatisch overschakelen naar bluetooth modus, waardoor je bijvoorbeeld je telefoon of tablet kunt koppelen. Op deze manier kun je de Bose TV speaker niet alleen gebruiken als een soundbar voor je televisie, maar ook als een bluetooth speaker om muziek te streamen.

Vergelijking met Bose soundbars

De Bose TV speaker is een relatief goedkope soundbar van een premium merk: met een adviesverkoopprijs van €279,95 is de Bose TV speaker nog steeds niet goedkoop in vergelijking met bijvoorbeeld een Xiaomi soundbar, maar in vergelijking met bijvoorbeeld een Sonos Beam is de de Bose TV Speaker zeker scherp geprijsd.

De geluidskwaliteit van de Bose TV soundbar is goed, hoewel gezegd moet worden dat de primaire functie van de soundbar is om het geluid van je televisie te verbeteren. Dit betekent dat spraak (gesprekken) duidelijker te verstaan is en dat het geluid in de algemene zin ruimtelijker klinkt. Toch kun je er op rekenen dat geluidseffecten en muziek ook goed zullen klinken op de soundbar, maar vanzelfsprekend minder goed dan op bijvoorbeeld de duurdere Bose Home Soundbar 300/500/700 serie welke tevens over WiFi en multi-room functies beschikken.

Bose TV Speaker review van GadgetFabriek
3.9
3.9 van de 5 sterren 1 review
  • Prijs
  • Geluidskwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Connectiviteit

Samenvatting

De Bose TV Speaker is een fantastische en budgetvriendelijke oplossing voor wie beter geluid uit zijn of haar televisie wilt. Gesprekken zijn veel duidelijker te verstaan en andere geluidseffecten zijn ook ruimtelijker en van betere kwaliteit dan met de standaard luidsprekers van een televisie. Om een nog rijker geluid te krijgen is het mogelijk om een Bose Bass Module te koppelen aan de Bose TV speaker, wat een prettige toevoeging is.

De Bose TV speaker beschikt niet alleen over een HDMI aansluiting maar ook over een ingang voor een optische kabel, een 3.5mm AUX kabel én bluetooth 4.2. Om deze reden is het mogelijk om de TV speaker ook als een speaker voor je muziek te gebruiken. Vanwege het ontbreken van WiFi end Smart Home functionaliteit zijn de Bose Home Speakers wellicht een makkelijkere manier om muziek te streamen, maar die soundbars zijn ook iets hoger geprijsd.

Voordelen

  • Geluidskwaliteit
  • Prijs (voor Bose audio)
  • Gebruiksgemak en eenvoud

Nadelen

  • Streamen via WiFi niet mogelijk
  • Geen spraakassistent
  • Geen multi-room functie

Bose TV Speaker kopen?

Als je op zoek bent naar alle Bose TV Speaker aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 10,2 × 59,4 × 5,6 cm
Merk

Productafmetingen

5.6 x 59.4 x 10.2 cm

Kleur

Zwart

Connectiviteit

Bluetooth 4.2, HDMI

Artikelnummer (MPN)

838309-2100

Video Review