Bose Smart Soundbar 300
Bose Smart Soundbar 300
468,41 Koop product

Bose Smart Soundbar 300

468,41

De Bose 300 Soundbar is een premium slimme soundbar met een goede geluidskwaliteit veel afspeelmogelijkheden: de Bose Smart Soundbar 300 ondersteunt WiFi én Bluetooth, Spotify Connect & Apple AirPlay 2 en spraakbesturing via Google Assistant en Amazon Alexa.

Je kunt deze soundbar eenvoudig op je televisie aansluiten via HDMI (ARC) of een optische kabel en je kunt de Bose 300 koppelen aan andere slimme Bose speakers middels de Bose Music App. Naast een draadloze koppeling met andere Bose Smart Home speakers kun je de Soundbar 300 ook met een kabel koppelen aan een Bass Module (subwoofer) voor een betere geluidservaring.

Bose Smart Soundbar 300 aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.com Amazon.com $499,00 » Amazon.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.14 (50 stemmen)

Bose Smart Soundbar 300

De Bose Smart Soundbar 300 is een soundbar die geschikt is voor het bekijken van films, het beluisteren van muziek en het spelen van games. Door de eigenschappen van het apparaat, zorgt de soundbar voor een ruimtelijk effect. De behuizing is zo ontworpen dat de er op de juiste manier gebruik wordt gemaakt van akoestiek. Ondanks dat is de Bose Smart Soundbar 300 een smal apparaat, dat weinig ruimte in beslag neemt. Groot voordeel van dit audio apparaat, is dat er gebruik gemaakt kan worden van spraakassistenten. Hierdoor kun je de soundbar bedienen, door spraakopdrachten te geven.

Specificaties

De behuizing van de Bose Smart Soundbar 300 is gemaakt van kunststof met een voorkant van metaal. Om verbinding te maken met het apparaat kan er gebruik worden gemaakt van Bluetooth versie 4.2. Hiermee heeft de soundbar een bereik tot 9 meter. Dankzij Bose SimpleSync™-technologie heb je de mogelijkheid om Bose-koptelefoons, Bose SoundLink speakers en een Bose S1 Pro speaker te koppelen via Bluetooth. Het is dan mogelijk om per koptelefoon of speaker een apart luisterniveau in te stellen. Daarnaast kan er via Bluetooth ook een koppeling gemaakt met twee speakers voor bijvoorbeeld het luisteren van muziek. Via WiFi kan de luidspreker worden gekoppeld met een draadloos netwerk in huis.

Overige eigenschappen

Aan de achterzijde zijn een HDM Audio Return Channel, een Optische ingang, een Bass Module-aansluiting en een ingang voor de voeding te vinden. De soundbar is voorzien van geïntegreerde spraakassistenten. Je kunt daardoor gebruik m aken van Amazon Alexa en Google Assistent om het apparaat te bedienen. De ingebouwde microfoon die hiervoor gebruikt wordt, is voorzien van een eigenschap waardoor ruis en achtergrond geluiden worden onderdrukt. Met de uitknop voor de microfoon, kan de functie voor spraakopdrachten ook eenvoudig worden uitgeschakeld.

Aanvullende informatie

Bose Smart Home serie
Een aantal slimme speakers uit de Bose Smart Home serie
Naast de Bose Smart Soundbar 300, kunnen er ook andere apparaten gekoppeld worden van hetzelfde merk. Zo is het mogelijk om via Bluetooth 2 speakers te koppelen voor een extra ruimtelijk geluidseffect. Daarnaast kan er ook een kleine subwoofer van Bose aangesloten worden via de daarvoor bestemde aansluiting aan de achterzijde van het apparaat. Maak je een combinatie van al deze apparaten, dan kun je genieten van een optimale geluidsbeleving voor films, muziek en games.

Inhoud van de verpakking

De Bose Smart Soundbar 300 heeft een afmeting van 5,6 centimeter hoog, 10,3 centimeter diep en 69,5 centimeter breed. Het apparaat heeft een gewicht van 3,2 kilogram en wordt aangesloten met een stroomkabel. Deze kabel heeft een lengte van 1,52 meter. Bij de soundbar wordt ook een optische kabel geleverd met een lengte van 1,52 meter. Verder ontvang je een handleiding en een afstandsbediening. De afstandsbediening heeft een hoogte van 10,5 centimeter, is 4 centimeter breed en 1,2 centimeter diep. De benodigde batterijen worden meegeleverd met de verpakking.

Voor- en nadelen Bose Smart Soundbar 300

Er zijn verschillende voor- en nadelen te koppelen aan het gebruik van de Bose Smart Soundbar 300. Een groot voordeel is dat je het apparaat kunt bedienen met je stem en dat daarvoor verschillende spraakassistenten gebruikt kunnen worden. Verder is het ook goed om te weten dat het apparaat uitgebreid kan worden met meerdere luidsprekers en een subwoofer. Een nadeel daarvan, is dat de subwoofer alleen kan worden gekoppeld via een kabel aan de achterzijde van het apparaat. De afmetingen kunnen als een voordeel en als een nadeel gezien worden. Door de geringe diepte en hoogte, kan de soundbar bijvoorbeeld goed voor een televisie geplaatst worden. Door de breedte van 69,5 centimeter, is het niet mogelijk om de soundbar in de meeste kasten te plaatsen.

Handig om te weten

De Bose Smart Soundbar 300 wordt geleverd inclusief afstandsbediening en de nodige kabels voor de aansluiting. Met de uitgebreide handleiding is het mogelijk om het apparaat correct te installeren en de verbinding te maken met zowel een draadloos netwerk als ook met een Bluetooth apparaat. De soundbar kan worden geconfigureerd door gebruik te maken van een handige app voor op de smartphone. Deze Bose Music App is beschikbaar voor Android en Apple toestellen. De app kan ook gebruikt worden voor het bedienen van de muziek die je wilt luisteren.

Bose Smart Soundbar 300 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Bose Smart Soundbar 300 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 3,2 kg
Afmetingen 10,3 × 69,5 × 5,6 cm
Merk

Uitvoering

Smart Soundbar 300

Kleur

Zwart

Spraakbesturing

Amazon Alexa, Google Assistant

Connectiviteit

Bluetooth 4.2, HDMI, Toslink (optische kabel), WiFi

Smart Home integraties

Apple HomeKit, Google Home, Homey

Gewicht

3.2 kg

Productafmetingen

5.6 x 69.5 x 10.3 cm

Artikelnummer (MPN)

843299-2100