Bluesound Soundbar+ - kleur: zwart
Bluesound Pulse Soundbar
851,71 Koop product

Bluesound Pulse Soundbar

851,71

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3 (2 stemmen)

Bluesound Pulse Soundbar

Aangezien de speakers van tv’s kwalitatief steeds minder worden, is het verstandig om een goede soundbar aan te schaffen om dit te verbeteren. De Bluesound Pulse Soundbar is dan een zeer goede optie. Dit is een soundbar die heel mooi onder je tv past en daarnaast ook nog eens top geluid genereert. Deze Bluesound Pulse Soundbar is dus echt een toevoeging om het geluid van films en muziek naar een hoger niveau te tillen. Het is mogelijk om de Bluesound Pulse Soundbar te koppelen met meerdere speakers zodat je echt een bioscoopgeluid thuis kunt reproduceren. De soundbar is middels HDMI ARC aan te sluiten op de tv wat je de meest stabiele en storingsvrije verbinding geeft.

Koppelbaar met smart home systemen

Je kunt een speciale app downloaden om de soundbar te kunnen bedienen. Hiermee kun je het geluid perfect afstemmen zoals jij dat wilt. Het is verder ook een optie om de Bluesound Pulse Soundbar te koppelen met smart home systemen als Google en Alexa. Daarnaast kun je ook gewoon muziek streamen via AirPlay en werkt de Bluesound Pulse Soundbar ook met Spotify Connect. Het geluid wat uit de Bluesound Pulse Soundbar komt is super mooi en dit heeft vooral te maken met de 6 speakers die in de soundbar gebouwd zijn. Je hebt geen subwoofer nodig, want ook de lage bastonen worden perfect gereproduceerd.

Bluesound Pulse Soundbar kopen?

Als je op zoek bent naar alle Bluesound Pulse Soundbar aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Pulse Soundbar+

Kleur

Zwart

Artikelnummer (EAN)

0786357001555

Video Review