Bowers & Wilkins Panorama 3 sounder (zwart)
Bowers & Wilkins Panorama 3
427,14 Koop product

Bowers & Wilkins Panorama 3

427,14

Eerlijk is eerlijk: de meeste soundbars zijn geen plaatje om naar te kijken. Maar deze Bowers & Wilkins Panorama 3 is toch wel echt eentje om op de foto te zetten. En dan levert deze soundbar ook nog eens een indrukwekkend TV-geluid met Dolby Atmos, zonder grote installatie en kabelspaghetti. Het is een exclusieve, elegante oplossing om films mee te kijken, het geluid van series door je kamer te galmen, of echt helemaal op te gaan in je favoriete game. 

De Bowers & Wilkins Panorama 3 is een superslanke soundbar, speciaal ontworpen om met slechts één luidspreker maximaal geluid te geven. Je hebt geen aparte achterluidsprekers en aparte subwoofers meer nodig. De Panorama 3 ligt gemakkelijk op je TV-meubel, zonder dat je een gedeelte van het beeldscherm kwijtraakt. Bij de Panorama 3 wordt ook een ophangsysteem geleverd.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.75 (4 stemmen)

Bowers & Wilkins Panorama 3

Mooi, functioneel, en het zit niet in de weg op je TV-meubel: de Bowers & Wilkins Panorama 3 heeft het allemaal. Bij de fabrikant vroeg men zich af hoe ze hun eerste soundbar kunnen maken, met een adembenemend geluid, maar zonder er een complete stereotoren van te maken. En daar hebben de engineers een antwoord op gevonden, in de Bowers & Wilkins Panorama 3.

Een dunne soundbar

Deze soundbar is iets meer dan 6 centimeter hoog en ligt gemakkelijk op je TV-meubel, zonder dat je een deel van het beeldscherm aan het zicht onttrekt. Niet dat de soundbar vervelend is om naar te kijken, want het heeft een solide constructie van aluminium, met een gave finish.

Je kunt de Bowers & Wilkins Panorama 3 ook onder de TV aan de muur hangen. De soundbar heeft namelijk een geïntegreerde muurbeugel. Daardoor is de Panorama 3 te combineren met TV’s van allerhande merken. De Panorama past specifiek goed bij TV’s van 55 inch en groter.

Makkelijke bediening

Het bedienen van de Bowers & Wilkins Panorama 3 is eenvoudig: met eARC kun je de soundbar bedienen via de HDMI-aansluiting. De Panorama 3 gaat samen met de TV aan. Het volume kun je gewoon regelen met de afstandsbediening van je TV. Alles werkt zoals je het verwacht, en je hoeft er niets voor te doen. Hoe fijn is dat?

Muziek luisteren? Kan ook

Je hoeft de soundbar natuurlijk niet per se als speaker voor je televisie te gebruiken. De Bowers & Wilkins Panorama 3 doet ook uitstekend dienst om muziek mee te luisteren. Bijvoorbeeld door de Bowers & Wilkins Music App te gebruiken. Je krijgt dan toegang tot de populairste streamingservices, zoals Tidal, Qobuz en Deezer, maar ook tot internetradiostations.

Sluit je er ook nog Spotify Connect, AirPlay 2 en Bluetooth op aan, dan gaat er echt een wereld voor je open. Zelfs compleet met albumhoezen. Daar wordt een muziekfanaat toch wel blij van.

Bowers & Wilkins Panorama 3 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Bowers & Wilkins Panorama 3 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Panorama 3

Kleur

Zwart

HDMI-aansluiting

Ja

Garantie

2 jaar

Hoogte

6,5 cm

Breedte

121 cm

Diepte

14 cm

Losse subwoofer

Nee

Gewicht

6,5 kg

Aantal audio kanalen

5

Aantal subwooferkanalen

1

Geluidsweergave

Surround

Surround sound

Dolby Atmos

Surround systemen

DTS, Dolby Atmos, Dolby TrueHD

Hi-res audio

Ja

Radio

Nee

Fabrikantcode

FP42277

DLNA

Nee

Spotify Connect

Ja

Usb-aansluiting

Nee

Bluetooth

Ja

Wifi ingebouwd

Ja

Speelt van netwerk

Ja

Multiroom audio

Ja

Aantal zones audio

1

NFC

Nee

Digitaal optische aansluiting

Ja

HDMI ARC Audio Return Channel

Ja

AirPlay

Ja

Google Cast

Nee

Smart home platform

Amazon Alexa

Compatibel met smartphone apps

Ja

Bediening via app

Ja

Bediening via Android app

Ja

Bediening via Apple app

Ja

Netwerkaansluiting

Ja

Bediening via Windows app

Nee

Artikelnummer (EAN)

0714346334445

Video Review