Your Cart

Welke iPhone 13 past bij jou?

De iPhone 13 is in september 2021 gelanceerd door Apple. De iPhone 13 serie is de opvolger van de iPhone 12 serie en is in vergelijking met de iPhone 12 een stuk populairder. 

Wat is het verschil tussen de iPhone 12 en de iPhone 13?

Als je naar het uiterlijk van de iPhone 13 kijkt zijn er weinig verschillen te bekennen behalve dat Apple dit jaar heeft gekozen voor 5 nieuwe kleuren. Het scherm van de IPhone 13 heeft exact dezelfde resolutie, helaas heeft de normale variant nog niet het vernieuwde 120 Hz scherm, dus ook hier zijn vrijwel geen veranderingen. Wat in ieder geval wel is veranderd is een betere batterijduur en een veel snellere processor waardoor het toestel merkbaar een stuk sneller is. Zo worden zware processen een stuk sneller afgerond dan de iPhone 12.

Welke verschillende refurbished iPhone 13 modellen zijn er beschikbaar?

Als je een iPhone uit de 13e generatie van Apple wilt blijft er nog steeds veel keuze over. Sinds een tijdje zijn namelijk alle iPhone 13 varianten beschikbaar als refurbished iPhone. Bekijk hieronder alle iPhone 13 modellen met eigenschappen per model: 

iPhone 13 mini

De refurbished iPhone 13 mini is de kleinste variant uit de serie, ook wel bekend als een kleine krachtpatser. Dit toestel is lekker handzaam met zijn 5,4 inch OLED display. De dubbele camera zorgt samen met een goede processor voor het kunnen maken van prachtige foto’s en video’s. Wanneer je van een klein toestel houdt, maar toch een toestel van de hoogwaardigste kwaliteit wilt, is dit de beste koop.

iPhone 13

De refurbished iPhone 13 is het meest verkochte toestel van deze serie. Dit komt doordat de iPhone 13 het meest betaalbare is van de iPhone 13-toestellen met een groot 6,1-inch display. Ook dit toestel beschikt over twee verschillende camera’s in combinatie met een erg goede processor en voldoende werkgeheugen en dat allemaal voor een prijs die enorm aantrekkelijk is. Wanneer je een toestel zoekt wat aan de ene kant goed betaalbaar is en aan de andere kant enorm snel is en een goede batterij heeft, dan is dit de beste keuze!

iPhone 13 Pro

Wil je echt het beste van alles? Dan kies je natuurlijk voor de refurbished iPhone 13 Pro variant. Dit fantastische toestel beschikt ook over een 6,1-inch OLED display. In tegenstelling tot de iPhone 13 beschikt deze over maar liefst 3 verschillende camera’s zodat je letterlijk elk moment in de hoogste kwaliteit kunt vastleggen. De snelheid van het scherm onderscheidt zich omdat de 13 Pro een 120 Hz scherm heeft en daardoor alles veel vloeiender verloopt. Een prachtig speeltje voor de echte Apple liefhebber.

iPhone 13 Pro Max

De iPhone 13 Pro Max refurbished is de grote broer van de 13 Pro. Het 6,1 inch display is bij deze variant ingeruild voor een 6,7 inch display. Zeker wanneer je veel games speelt of video’s kijkt, is dit toestel een uitkomst. Daarnaast wordt het toestel ook veel gekozen vanwege zijn fantastische batterijduur.

We zijn erg benieuwd welk model jij kiest wanneer je een toestel zou moeten kiezen uit de iPhone 13 serie? Laat dit weten in de comments onder dit bericht.

0 comments

  1. […] mee te nemen voor je hikes. Een powerbank is om meerdere redenen handig. Als eerste kan het jouw iPhone 13 opladen. Hierdoor weet je zeker dat je genoeg batterij zal hebben om in noodgevallen nog naar […]