Eufy SoloCam S40
Eufy SoloCam S40
135,00 Oorspronkelijke prijs was: €135,00.99,00Huidige prijs is: €99,00. Koop product
Aanbieding!

Eufy SoloCam S40

Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €99,00.

-27%

De Eufy SoloCam S40 is een zeer goede beveiligingscamera voor diegenen die maandelijkse kosten en willen vermijden en zich geen zorgen willen maken over het opladen van een accu of het vervangen van batterijen.

De camera heeft 2K resolutie, nachtzicht in kleur, lokale opslag, en geen maandelijkse kosten. Hij is eenvoudig te installeren en de app is goed ontworpen. Als je op zoek bent naar een slimme beveiligingscamera voor thuis, is de Eufy SoloCam S40 een goede optie.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.29 (45 stemmen)

Eufy SoloCam S40

Het is geen geheim dat de misdaadcijfers stijgen. Volgens recent onderzoek van Interpolis is het aantal inbraken in woningen tijdens de eerste helft van 2022 met 20% toegenomen ten opzichte van 2021. Dat betekent dat het belangrijker is dan ooit om stappen te ondernemen om je huis en eigendommen te beveiligen. Eén manier om dat te doen is door een draadloze beveiligingscamera te installeren, zoals de Eufy SoloCam S40.

Een beveiligingscamera kan helpen een oogje in het zeil te houden als je weg bent, criminelen ervan weerhouden jouw huis als doelwit te kiezen en bewijs leveren als iemand toch inbreekt. En dankzij de technologische vooruitgang zijn er nu veel betaalbare opties voor beveiligingscamera’s die gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd zonder dat er bedrading nodig is.

Een probleem met draadloze beveiligingscamera’s op batterijen is dat je niet mag vergeten de batterijen regelmatig op te laden. Als je dat vergeet, heb je misschien geen werkende bewakingscamera wanneer je die nodig hebt. Dit kan een probleem zijn, vooral als u voor langere tijd van huis bent.

Een beveiligingscamera op zonne-energie, zoals de Eufy SoloCam S40, heeft dit probleem niet. Het vermogen stopt nooit met de SoloCam S40. Slechts 2 uur direct zonlicht per dag is genoeg om de SoloCam S40 continu van stroom te voorzien, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over het vervangen van de batterij of het opladen van de accu. En wanneer het nacht wordt of een regenbui valt, zorgt de ingebouwde batterij ervoor dat de stroom blijft stromen.

Beveiligingscamera zonder abonnement

Veel beveiligingscamera’s vereisen een cloud-abonnement voor video-opslag. Dit kan duur zijn, vooral als je veel videobeelden moet opslaan. De Eufy SoloCam S40 daarentegen heeft geen cloudabonnement nodig. Deze slimme beveiligingscamera heeft lokale opslag, wat betekent dat je videobeelden kunt opslaan op de camera zelf of op een externe harde schijf.

Dit is een veel goedkopere optie en het betekent dat je je zich geen zorgen hoeft te maken dat de beveiligingsbeelden ontoegankelijk zijn als de cloud dienst uitvalt. De SoloCam S40 heeft 8GB geheugen, wat volgens Eufy voldoende is om 2 maanden aan beveiligingsbeelden op te slaan.

Installatie Eufy S40

De Eufy SoloCam S40 is ontworpen voor eenvoudige installatie. Je hoeft geen kabels te leggen en geen gereedschap te gebruiken. De camera zelf kan op een plank of tafel worden geplaatst, of met de meegeleverde houder aan de muur worden bevestigd. De SoloCam S40 is weerbestendig en kan zelfs tegen zware regen en sneeuw, dus je hoeft de camera niet onder een afdakje of beschut op te hangen. Sterker nog: Eufy adviseert om de camera op te hangen op een plek waar de camera minimaal 2 uur direct zonlicht per dag krijgt.

Zodra de camera geplaatst of opgehangen is, hoef je alleen nog maar de Eufy Security app te downloaden (beschikbaar voor iOS en Android) en de instructies volgen om je account in te stellen en de apparaten te verbinden. Het hele proces neemt slechts een paar minuten in beslag.

SoloCam S40 kenmerken

De Eufy SoloCam S40 is een slimme beveiligingscamera met vele functies om je huis veilig te houden. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

  • 2K resolutie: De Eufy SoloCam S40 neemt video op in 2K-resolutie, wat 4 keer hoger is dan 1080p HD. Dit betekent dat je meer details ziet in de beelden, waardoor het gemakkelijker is om personen of objecten te identificeren.

  • Nachtzicht in kleur: De meeste beveiligingscamera’s hebben zwart-wit nachtzicht, wat het moeilijk kan maken om details te zien. De Eufy SoloCam S40 heeft nachtzicht in kleur, wat het gemakkelijker maakt om te zien wat er aan de hand is, zelfs bij weinig licht.

  • Bewegingsdetectie: De Eufy SoloCam S40 heeft bewegingsdetectie en zal beginnen met opnemen wanneer het beweging detecteert. U kunt de gevoeligheid van de bewegingsdetector in de app instellen, zodat u geen valse waarschuwingen krijgt.

  • Lokale opslag: De Eufy SoloCam S40 heeft 8 GB aan interne opslag, wat genoeg is om 2 maanden aan beeldmateriaal op te slaan. Het geheugen van de camera is niet uit te breiden.

  • Geen maandelijkse kosten: Er zijn geen maandelijkse kosten voor het gebruik van de Eufy SoloCam S40. Je betaalt alleen voor de camera zelf.

Eufy Security App

De Eufy Security app is beschikbaar voor iOS en Android en is gratis te downloaden. De app wordt gebruikt om je account in te stellen, apparaten te verbinden en videobeelden te bekijken. Het is een gebruiksvriendelijke app welke ook in het Nederlands beschikbaar is.

In de app kun je live videobeelden bekijken, een tijdlijn van gebeurtenissen bekijken, zones voor bewegingsdetectie instellen en nog veel meer. Je kunt de beelden ook downloaden naar je telefoon of tablet. Handig om te weten: al je slimme beveiligingsapparatuur van Eufy kun je beheren vanuit de EufySecurity App, dus bijvoorbeeld ook de beelden van je Eufy video deurbel.

Eufy SoloCam S40 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Eufy SoloCam S40 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

SoloCam S40

Accuduur

Onbeperkt

Resolutie

2560 x 1920 pixels (2K)

Waterbestendig

IP67 (stofvrij & dompeldicht)

Spraakbesturing

Amazon Alexa, Google Assistant

Artikelnummer (EAN)

0194644052614

Video Review