Your Cart

Vier handige huishoud gadgets

Ook in het huishouden blijft de technologie zich constant ontwikkelen. Ben jij een echte fan van gadgets maar iets minder enthousiast over huishoudelijke taken? Gelukkig maken de huidige ontwikkelingen alle huishoudelijke taken steeds een beetje gemakkelijker. Een robotstofzuiger houdt de boel schoon, en met een smart home kun je al je lampen regelen. Hier zijn vier handige huishoudelijke gadgets voor mensen die van wat extra gemak houden.

Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is het ideale gadget voor mensen die een hekel hebben aan schoonmaken (iedereen dus). Een robotstofzuiger scant het plafond en krijgt daardoor een overzicht van de ruimte die hij moet stofzuigen. Obstakels die tijdens het stofzuigen in de weg staan herkent hij. Je hoeft verder helemaal niets zelf te doen. Als ze in de toekomst ook nog een robot uitvinden die het dweilen uit handen kan nemen, dan zijn we helemaal blij.

Een prullenbak met sensor

Steeds meer huishoudelijke spullen bevatten een bewegingssensor waardoor je dingen niet meer handmatig hoeft te openen. Ze gaan vanzelf open wanneer je er met je hand in de buurt komt. Een prullenbak met sensor is hier een goed voorbeeld van. Ideaal voor wanneer je vieze handen hebt. Zeepdispensers met een sensor kennen we al uit de openbare toiletten, maar in de priv├ę-sfeer worden ze ook steeds gebruikelijker.

Smart home

Steeds meer mensen installeren een smart-home. Dit is een kastje dat je aan de muur kan installeren en via een app kan bedienen. Je kan hiermee de temperatuur in de ruimte regelen, maar je kunt ook de lampen aan de smarthome koppelen en met een druk op de knop (of zelfs een commando van je stem) alle lampen in huis regelen. Je kunt de lampen vaak niet alleen aan en uit doen, maar hebt soms ook dimfunctie tot je beschikking of je kunt zelf de kleur van het licht regelen. Sommige smart homes zijn ook geschikt voor het regelen van muziek. Met een smart home heb je dus een fantastische sfeermaker allemaal in een appje op je telefoon.

Draadloze videodeurbel

Voor de achterdochtige mensen onder ons: er zijn tegenwoordig draadloze videodeurbellen te koop waar je via je telefoon kan zien wie er voor de deur staat. Geen zin in die ene vervelende buurvrouw? Dan laat je de deur toch lekker dicht. Dergelijke deurbellen werken vaak op Bluetooth. Die moet je dan dus wel de hele tijd aan laten staan op je telefoon. Heb jij deze gadgets al in huis?