Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

8,89

Misschien wel de ultieme vorm van vervoer in de stad en op vakantie: de opvouwbare elektrische step. Met de Mi Pro 2 elektrische step heeft Xiaomi een aantal verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de populaire Xiaomi M365 (Pro) step.

Zo heeft de nieuwe Mi Electric Scooter Pro betere remmen, betere remmen, betere verlichting en zijn er voor de veiligheid reflectoren op de step aangebracht aan de voorkant, zijkant en achterkant.

Deze elektrische step van Xiaomi heeft een bereik van maximaal 45 kilometer op 1 accu en een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. De Mi Pro 2 is voorzien van verlichting aan de voor- en achterkant en is dus veilig in de avond te gebruiken. Via de Xiaomi Mi Home App op je smartphone kun je de Mi Electric Scooter Pro 2 instellen.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.47 (34 stemmen)

Xiaomi’s elektrische step: Mi Electric Scooter Pro 2

De Mi Pro 2 is een krachtige elektrische step van hoge kwaliteit met een actieradius van 45 kilometer en een topsnelheid van 25 kilometer per uur. Je kunt deze handige step makkelijk opvouwen / inklappen, waardoor je de Mi Electric Scooter Pro 2 heel eenvoudig overal mee naar toe neemt. Dankzij de grote actieradius kun je Mi Pro 2 goed gebruiken om naar het werk of naar school te gaan, om boodschappen te doen of om tijdens je vakantie op de camping of langs het strand te rijden.

Eigenschappen van de Mi Pro 2 step

De Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 is gemaakt van sterk aluminium en is officieel geschikt voor volwassenen met een gewicht van maximaal 100 kilo. Dankzij de robuuste met lucht gevulde 8.5 inch banden, dubbele schijfremmen (voor- en achterwiel) en een elektronisch ABS systeem ben je verzekerd van een comfortabele en veilige rit op ieder moment.

De step is ook heel goed in de avond en in de nacht te gebruiken dankzij de aanwezige verlichting, zowel op het stuur als op het achterwiel van de step. De Xiaomi Mi Pro 2 step is voorzien van een multifunctioneel dashboard op het stuur waarvan je allerlei informatie kunt aflezen zoals de snelheid, rijmodus en of de step op slot staat. Met de aan/uit knop op het stuur van de step kun je eenvoudig de step aan en uit zetten, de verlichting in/uitschakelen en de rijmodus instellen.

Configureer de Xiaomi elektrische step met de Mi Home App

Met de gratis te downloaden Xiaomi Mi Home App in de Google Play Store en de Apple App Store kun je de Mi Electric Scooter Pro 2 instellen zoals jij het wilt. Je kunt door middel van een bluetooth verbinding tussen je telefoon en de step de Mi Pro 2 op slot zetten en ontgrendelen, maar je kunt in de Mi Home app bijvoorbeeld ook statistieken over je rit bekijken. Ook kun je met de app onder andere de cruise control functie en de rijstijl van de step instellen.

Is de Xiaomi step toegestaan op de openbare weg?

In de meeste landen is het gebruik van een elektrische step volledig toegestaan op de openbare weg. Dat is ook waarom je in veel grote steden in het buitenland regelmatig elektrische steps op straat ziet staan welke je kunt huren via apps zoals Lime en Uber. In Nederland heeft ieder gemotoriseerd voertuig officieel een typegoedkeuring van het RDW en eventueel een kenteken nodig.

Volgens de wet mag je in België overal op de openbare weg een elektrische step gebruiken, maar in Nederland mag je volgens de wet alleen op eigen terrein met een elektrische step zonder typegoedkeuring rijden. In de praktijk zien we echter dat het nooit een probleem oplevert wanneer je in Nederland met een elektrische step over het fietspad aan het cruisen bent of even door de stad of het dorp rijd om boodschappen te doen.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 14,2 kg
Afmetingen 113 × 43 × 118 cm
Merk

Uitvoering

Mi Electric Scooter Pro 2

Accu capaciteit

12400 Milliampère-uur (mAh)

Maximale snelheid

25 km/u

Maximaal bereik

45 km

Gewicht

14.2 kg

Artikelnummer (EAN)

6934177715761

Video Review