Your Cart
Beste Slimme Weegschaal 2022

De beste slimme weegschaal van 2022

Voor wie graag zijn of haar gezondheid in de gaten wilt houden, zijn er tegenwoordig allerlei handige gadgets te koop. De meest voor de hand liggende producten zijn in dit geval smartwatches en activity trackers, maar de slimme weegschaal is ook enorm in populariteit toegenomen. Want waarom zou je een oude weegschaal gebruiken die alleen je gewicht meet, als je ook een slimme weegschaal kopen kunt met veel meer functionaliteiten?

GadgetFabriek heeft onderzocht wat de 6 beste slimme weegschalen van dit moment zijn.
Dus vraag jij je af “wat is de beste slimme weegschaal?”, lees dan snel verder.

Xiaomi Smart Scale 2

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2​

Deze nieuwe versie van de Xiaomi Mi Body Composition Scale is nog nauwkeuriger dan zijn voorganger. De weegschaal maakt gebruik van vier sensoren om nauwkeurig 10 verschillende gezondheidsgegevens te meten, waaronder gewicht, lichaamsvetpercentage, BMI, spiermassa en meer.

U kunt al deze gegevens bekijken in de Mi Fit-app, die u ook tips geeft over hoe u uw gezondheid kunt verbeteren. De weegschaal kan tot 16 verschillende gebruikers herkennen en heeft een gehard glazen oppervlak dat zowel duurzaam als gemakkelijk schoon te maken is.

Aanbiedingen voor deze slimme Xiaomi weegschaal:

Eufy Smart Scale P2 ProEufy Smart Scale P2 Pro

De Eufy Smart Scale P2 Pro is een beetje duurder dan het Xiaomi model, maar hij doet bieden enkele extra functies. Zo kan deze weegschaal bijvoorbeeld ook uw hartslag en bloeddruk meten.

Daarnaast is de Eufy Smart Scale P2 Pro ook zeer nauwkeurig als het gaat om het meten van het lichaamsvetpercentage en de spiermassa. De weegschaal heeft een groot display waarop al uw gezondheidsgegevens in één oogopslag worden weergegeven, en u kunt meer gedetailleerde informatie in de EufyLife app.

Smart Scale P2 Pro kopen? Dit zijn de beste aanbiedingen:

Withings Body Cardio weegschaal (zwart)Withings Body Cardio

De Withings Body Cardio is een high-end slimme weegschaal die niet alleen uw gewicht meet, maar ook uw lichaamsvetpercentage, BMI en hartslag. Bovendien houdt deze weegschaal ook uw staande hartslagvariabiliteit (HRV) bij, die is een belangrijke indicator van uw algehele gezondheid.

De weegschaal heeft een gepolijst stalen oppervlak en een groot, gemakkelijk af te lezen display. Al uw gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met de gratis Health Mate-app.

Wil je deze weegschaal kopen? Dit zijn de beste Withings Body Cardio aanbiedingen:

Garmin Index S2 (zwart)
Garmin Index S2

De Garmin Index S2 is de duurste weegschaal op onze lijst, maar hij heeft ook de meeste functies. Naast het meten van uw gewicht, lichaamsvetpercentage en BMI, kan deze weegschaal ook uw botmassa, spiermassa en vochtpercentage bijhouden.

De Garmin Index S2 heeft ook WiFi- en Bluetooth-connectiviteit, zodat u al uw gegevens gemakkelijk kunt synchroniseren met de gratis Garmin Connect-app.

Huawei Scale 3 Pro

De Huawei Scale 3 Pro is een betaalbaarder alternatief voor de Garmin Index S2. Deze weegschaal meet ook gewicht, lichaamsvetpercentage, BMI en spiermassa. Bovendien kan de Huawei Scale 3 Pro uw hartslag en bloeddruk bijhouden. De weegschaal heeft een gehard glazen oppervlak en een groot, gemakkelijk af te lezen display. Al uw gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met de Huawei Gezondheid app.

Fitbit Aria Air | Slimme Weegschaal | ZwartFitbit Aria Air

De Fitbit Aria Air is een van de populairste slimme weegschalen op de markt. En dat is niet verwonderlijk, want deze weegschaal heeft alles wat je nodig hebt om je gewicht, lichaamsvetpercentage en BMI bij te houden.

De weegschaal heeft een groot display waarop al je gegevens in één oogopslag te zien zijn, en hij kan ook tot 8 verschillende gebruikers herkennen. De Aria Air gebruikt Bluetooth om al je gegevens te synchroniseren met de gratis Fitbit-app.

De beste aanbiedingen voor de Fitbit Aria Air:

Conclusie: beste slimme weegschalen op dit moment.

Dus, wat is de beste slimme weegschaal van 2022? Dat hangt echt af van uw behoeften en budget. Als u op zoek bent naar een basismodel dat nog steeds zeer nauwkeurig is, is de Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 een goede keuze. Ook is de Fitbit Aria Air een betaalbare slimme weegschaal.

Als u bereid bent om iets meer uit te geven, is de Eufy Smart Scale P2 Pro of Withings Body Cardio zijn beide uitstekende opties. Als u het allerbeste wilt, dan is de Garmin Index S2 de manier om te gaan. En als u op zoek bent naar een goede balans tussen functies en prijs, is de Huawei Scale 3 Pro een geweldige keuze. Welk model u ook kiest, een slimme weegschaal is een geweldige manier om uw gezondheid en fitness vooruitgang bij te houden.