Xiaomi True Wireless Earphones 2
Xiaomi True Wireless Earphones 2

Xiaomi True Wireless Earphones 2

23,00

Geniet van je favoriete muziek op ieder moment met de Mi True Wireless Earphones 2 van Xiaomi. Deze draadloze oordopjes bieden een goede geluidskwaliteit en zijn zeer geschikt om in alle rust naar muziek te luisteren om te bellen in drukke omgevingen dankzij Active Noise Cancelling (ANC).

Deze Xiaomi TWE2 oordopjes ondersteunen Bluetooth 5.0 en de audiocodecs LHDC, SBC en AAC. Zonder de True Wireless Earphones 2 op te laden kun je ze ongeveer 4 uur gebruiken, en door de oordopjes op te laden in het bijgeleverde oplaaddoosje kun je in totaal 14 uur muziek luisteren.

Xiaomi True Wireless Earphones 2 aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.nl Amazon.nl €23,00 » Amazon.nl
geekbuying.com Geekbuying.com €81,05 » Geekbuying.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.5 (14 stemmen)

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2

Draadloze oortjes: het is mogelijk dankzij de Xiaomi True Wireless Earphones 2. Dit draadloze design levert je audio van een hoge kwaliteit. Nooit meer zullen draadjes in de war zitten of ergens achter blijven hangen wanneer je onderweg bent. Je hebt meer vrijheid dan ooit om muziek of podcasts te luisteren en je te kunnen bewegen. Ondanks hun compacte vorm, weten ze een hoge geluidskwaliteit te leveren. Daarnaast zijn er weinig oortjes flexibeler dan de Mi True Wireless Earphones 2. Het slimme design en het innovatieve gebruik van technologie maken deze oortjes van Xiaomi tot een must have. Hieronder worden alle pluspunten van deze oortjes voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van deze Xiaomi draadloze oordopjes

Waarschijnlijk zul je een aantal eisen hebben aan oortjes. Ten eerste wil je dat deze comfortabel zitten. Als je te snel last krijgt van het in het oor dragen van deze gadgets, is dit een groot minpunt. Dankzij het comfortabele en goed passende design zit dit met deze draadloze oordopjes wel goed. Een ander pluspunt is dat deze oortjes goed passen bij smartphones. Word je bijvoorbeeld gebeld, dan neem je één oortje uit waarna je meteen single-side talk mode zit.

Ook het uitwisselen van oortjes met vrienden, waarbij jullie allebei middels één oortje naar muziek luisteren, is eenvoudiger dan ooit. Smart control zit inbegrepen, en bovendien gaat de muziek of podcast meteen op pauze als je jouw oortjes uitneemt. Al deze gemakken zorgen ervoor dat de Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 een aanrader zijn.

Xiaomi True Wireless Earphones 2 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi True Wireless Earphones 2 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,05 kg
Afmetingen 3 × 5 × 5 cm
Artikelnummer (MPN)

TWSEJ06WM

Kleur

Wit

Merk

Gewicht

50 g

Video Review