Insta360 Ace Pro
429,00 Koop product

Insta360 Ace Pro

429,00

De Insta360 Ace Pro is de nieuwste actiecamera van Insta360, gemaakt in samenwerking met Leica. Met de grote 1/1,3″ sensor kun je video’s in een 8K-resolutie opnemen. Ook is er ondersteuning voor 4K-video’s met 120fps en 48MP foto’s. De grote sensor in combinatie met de krachtige processor en de PureVideo modus maak je zowel overdag als ‘s avonds bij weinig licht mooie opnames.

De actiecamera is waterdicht, heeft een duidelijk 2,4-inch kantelbaar scherm en handige AI-functie voor het beheren en bewerken van video’s. Functies als FlowState Stabilization, Horizon Lock en Clarity Zoom maken de Insta360 Ace Pro een veelzijdige actiecamera.

Insta360 Ace Pro aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

bol.com Bol.com €429,00 » Bol.com
coolblue.nl Coolblue.nl €429,00 » Coolblue.nl

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 0 (0 stemmen)

De Insta360 Ace Pro is de allernieuwste en meest geavanceerde actiecamera van Insta360. Om de beste kwaliteit beelden mogelijk te maken is Insta360 een samenwerking aangegaan met Leica. Voorop vinden we een grote 1/1,3″ sensor die in staat is om video’s in een 8K-resolutie op te nemen. Ook is er ondersteuning voor 4K-beelden met 120fps en 48MP foto’s. Dankzij de grote sensor en de PureVideo modus maak je ook bij weinig licht mooie opnames.

Groot kantelbaar scherm

In tegenstelling tot de reguliere actiecamera, heeft de Insta360 Ace Pro een 2,4-inch scherm dat kantelbaar is. Een kantelbaar scherm hebben we voorheen alleen gezien op de Insta360 Go 3. Het kantelen van het scherm zorgt ervoor dat je het scherm altijd kunt zien, of je de lens nou naar voren of naar jezelf wijst. Ideaal voor dus vloggers en mensen die graag selfies maken.

Uitstekende beeldkwaliteit

De beeldkwaliteit van de Insta360 Ace Pro behoort tot de beste op de markt. Niet alleen vanwege de hoge 8K-resolutie, maar ook vanwege de indrukwekkende beeldstabilisatie en duidelijke beelden in donkere omgevingen. Ook overdag zijn opnames dankzij Active HDR (High Dynamic Range) prachtig. Active HDR zorgt voor extra details en levendigere beelden in scènes met zowel lichte als donkere gebieden. Daarnaast beschikt de camera over AI-functies die het mogelijk maken om video’s rechtstreeks op de camera te bewerken en is het mogelijk om 2x in te zoomen zonder kwaliteitsverlies.

Belangrijke punten

 • 1/1.3″ sensor ontwikkeld in samenwerking met Leic
 • AquaVision 2.0 voor verbeterde kleuren onder water
 • 2.4″ klapscherm
 • AI Highlights Assistant en AI Warp voor beheren en editen van video’s.
 • Clarity Zoom voor 2x in- en uitzoomen zonder kwaliteitsverlies.
 • FlowState Stabilization en Horizon Lock voor stabiele beelden.
 • Waterdicht tot 10 meter diep (met optionele duikbehuizing tot 60 meter).
 • 8K (24fps) en 4K (120fps) video resolutie en 48MP fotoresolutie.
 • Accuduur 100 minuten bij 4K30

Inbegrepen

 • Insta360 Ace Pro
 • Accu
 • Standard Mount
 • Flexible Adhesive Mount

Insta360 Ace Pro kopen?

Als je op zoek bent naar alle Insta360 Ace Pro aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Kleur

Zwart

Uitvoering

Insta360 Ace Pro

Product video