Eufy RoboVac X8 Hybrid: robotstofzuiger en dweilrobot
Eufy RoboVac X8 Hybrid
499,00 Oorspronkelijke prijs was: €499,00.349,90Huidige prijs is: €349,90. Koop product
Aanbieding!

Eufy RoboVac X8 Hybrid

Oorspronkelijke prijs was: €499,00.Huidige prijs is: €349,90.

-30%

Met deze 2-in-1 schoonmaakcombinatie weet je zeker dat je huis dagelijks gestofzuigd en gedweild wordt. De RoboVac X8 Hybrid is een sterke robotstofzuiger met veel zuigkracht (2x 2000Pa) en zeer efficiënte navigatie dankzij Eufy’s iPath™ Laser- en AI.Map™ 2.0 technologie.

Via de RoboVac App kun je eenvoudig alles rondom je Eufy robotstofzuiger(s) instellen: onder andere welke kamers moeten worden schoongemaakt, no-go zones voor de robot en natuurlijk het schema voor wanneer de RoboVac X8 Hybrid moet stofzuigen en/of dweilen.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.75 (20 stemmen)

Eufy RoboVac X8 Hybrid

Zou je wel wat hulp kunnen gebruiken om je huis schoon te houden? Dan ben je wellicht benieuwd naar de beste robotstofzuigers en de beste dweilrobots van dit moment. Goed nieuws: dit is de Eufy RoboVac X8 Hybrid, een schoonmaakrobot welke zowel kan stofzuigen als dweilen.

Uniek aan de RoboVac X8 series is dat deze robot gebruik maakt van 2 turbines in plaats van 1 voor extra zuigkracht. De zuigkracht van een robotstofzuiger wordt normaal aangegeven in Pascals (Pa) en ligt normaliter ergens tussen de 1500 en 2500 Pa. Met de RoboVac X8 Hybrid robotstofzuiger heb je bijna 2x zo veel zuigkracht dan bij andere stofzuigrobots.

Ook het navigeren door uw huis is geen probleem voor de Eufy RoboVac X8 Hybrid, dankzij het gebruik van lasers. Zo kan de robot zijn omgeving in kaart brengen en weet hij waar hij is geweest en waar hij naartoe moet. Daarnaast kun je met de bijgeleverde afstandsbediening ook virtuele grenzen instellen, zodat de stofzuiger bepaalde gebieden niet betreedt. U kunt bijvoorbeeld een grens instellen rond de etensbak of de slaapplaats van een huisdier.

Wat de Eufy RoboVac X8 Hybrid robotstofzuiger bijzonder maakt, is dat hij naast stofzuigen ook uw vloeren kan dweilen. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 280 ml en is eenvoudig te verwijderen en te vullen. De geïntegreerde mop doet ook goed zijn werk en laat uw vloer mooi en schoon achter.

Met de Eufy RoboVac X8 Hybrid haal je een zeer complete robotstofzuiger in huis die zowel kan stofzuigen als dweilen, veel zuigkracht heeft en ook nog eens zeer eenvoudig te bedienen is dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Dus als je op zoek bent naar een schoonmaakrobot die het allemaal kan, dan is de Eufy RoboVac X8 Hybrid zeker het overwegen waard.

Eufy RoboVac X8 Hybrid kopen?

Als je op zoek bent naar alle Eufy RoboVac X8 Hybrid aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

RoboVac X8 Hybrid

Kleur

Zwart

Zuigkracht

2x 2000 Pascals (Pa)

Volume watertank

0.25 L

Accuduur

180 minuten

Artikelnummer (MPN)

t2261311

Product Video

Video Review