Xiaomi Redmi Buds 3 Pro - draadloze oordopjes (zwart)
Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (zwart)

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (zwart)

27,54

Met de Redmi Buds 3 Pro van Xiaomi geniet je ongestoord van je favoriete muziek. Deze oordopjes zijn uitgerust met Bluetooth 5.2 en een 9 millimeter composiet dynamische driver. Die combinatie zorgt voor een geweldige geluidskwaliteit. Experts omschrijven het geluid als ‘helder, met een rijke bas, en schone tonen’. Je kunt deze oordopjes bovendien gemakkelijk bedienen. Dat doe je door de achterkant van de oordopjes aan te raken. Zo kun je binnen een paar tikken schakelen tussen de verschillende modi, kun je muziek pauzeren, afspelen en nog meer.

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (zwart) aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.de Amazon.de €27,54 » Amazon.de
bol.com Bol.com €40,99 » Bol.com
amazon.nl Amazon.nl €53,00 » Amazon.nl
Kleur: Zwart
Uitvoering: Redmi Buds 3 Pro

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.5 (10 stemmen)

Redmi Buds 3 Pro

De Xiaomi Redmi Buds 3 Pro zijn volwaardige oordopjes met veel functionaliteit. Niet alleen is het geluid subliem, maar zitten de oordopjes ook boordevol techniek die het leven van de gebruiker makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan het tikken op de oordopjes om de muziek te kunnen pauzeren of af te spelen.

Active Noise Cancelling

Tegenwoordig hebben veel oordopjes Active Noise Cancelling en de Redmi Buds 3 Pro zijn daar geen uitzondering op. Sterker: Xiaomi heeft extra ingezet op deze techniek. De oordopjes hebben namelijk een dubbele actieve ruisonderdrukking, met feedback en feed-forward microfoons. Die microfoons zorgen ervoor dat het omgevingsgeluid tot 35 decibel wordt gedempt. Zo kun je optimaal van je favoriete muziek genieten.

Dit werkt vooral goed in het openbaar vervoer en in vliegtuigen. Maar ook in een café, park of in de bibliotheek en op kantoor, zal het prima werken. Xiaomi brengt met de Redmi Buds 3 Pro de eerste generatie met ANC uit.

Batterijduur Redmi Buds 3 Pro

Met de Redmi Buds 3 Pro geniet je urenlang van je favoriete artiesten, bands en producers. De Redmi Buds 3 Pro zijn voorzien van een ingebouwde low-power chip, die de oordopjes maar liefst 6 uur voedt op een enkele lading. Met de oplaadbox kun je zelfs 28 uur luisteren.

Je kunt de oplaadbox ook draadloos opladen. Opladen kun je doen met Fast Charge USB-C. Daarmee duurt het maar 10 minuten om je oordopjes voor 3 uur gebruik op te laden. Zo zit je nooit met een lege batterij.

Altijd de juiste maat

Deze Redmi Buds 3 Pro worden geleverd met drie opzetstukjes, de siliconen oordopjes. Zo zit er altijd de juiste maat voor jouw oren bij, en blijven de oordopjes lekker zitten. Omdat de oordopjes ook waterbestendig zijn, blijven ze goed zitten als je aan het sporten bent en zweet, of als je in de regen loopt.

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (zwart) kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (zwart) aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Kleur

Zwart

Uitvoering

Redmi Buds 3 Pro

Connectiviteit

Bluetooth 5.2, USB-C

Accuduur

28 uur

Artikelnummer (EAN)

6934177748622

Product Video