Xiaomi ROIDME Eve Plus
Xiaomi ROIDMI Eve Plus
259,00 Koop product

Xiaomi ROIDMI Eve Plus

259,00

De Xiaomi ROIDMI Eve Plus is een geavanceerde robotstofzuiger met een automatisch afvoerstation. Deze slimme robot stofzuiger is voorzien van modern design en heeft allerlei handige functies. Zo kun je deze robot namelijk niet alleen gebruiken om je huis automatisch te laten stofzuigen; de ROIDMI Eve Plus heeft ook een dweilfunctie om de vloer te dweilen. Met een zuigkracht van 2700 Pa is de Eve Plus een krachtige robotstofzuiger welke moeiteloos al het vuil opzuigt van zowel harde vloeren als zachte vloeren en tapijten. Met behulp van de gratis ROIDMI / MIJIA app op je telefoon of tablet kun je instellen waar en wanneer de robot (niet) moet stofzuigen en/of dweilen. Dankzij de ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa is deze ROIDMI robotstofzuiger een ideale toevoeging aan je smart home. Wanneer de Eve Plus klaar is met stofzuigen en/of dweilen gaat de robot automatisch terug naar het oplaadstation, welke automatisch de opvangbak van de stofzuiger leegt zodat de ROIDMI Eve Plus weer gelijk klaar is voor een nieuwe schoonmaakronde.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4 (286 stemmen)

Xiaomi ROIDMI Eve Plus

Veel mensen hebben tegenwoordig een robotstofzuiger en het is dan ook een hele handige manier om je iets werk uit handen te nemen als het op het schoonmaken van je huis aankomt. De Xiaomi ROIDMI Eve Plus is een robotstofzuiger die je hier goed bij kan helpen. Het is namelijk een kwalitatief goede stofzuiger die geleverd wordt met een zogenoemd Intelligent Dust Collection and Cleaning Station. Je hoeft bij dit systeem nooit zelf de opvangbak van de robotstofzuiger te legen, dit doet het laadstation allemaal voor je. Alles wordt in een vuilniszak gedaan die je gewoon uit het laadstation kunt halen om weg te gooien.

Een smart home apparaat

De Xiaomi ROIDMI Eve Plus is te koppelen met je smartphone en je kunt deze dan ook via de app gewoon bedienen. Je krijgt via de app ook een melding dat de vuilniszak vol zit en je deze moet weggooien. De Xiaomi ROIDMI Eve Plus is verder voorzien van sensoren en is een smart home apparaat. Dit houdt in dat de stofzuiger zichzelf zal aanleren hoe je huis ingedeeld is. Elke kamer die de Xiaomi ROIDMI Eve Plus moet stofzuigen wordt opgeslagen in het geheugen zodat deze niet ergens tegenaan botst. Ook analyseert het apparaat de hoogte van bijvoorbeeld meubels en weet zo of deze er wel of niet onderdoor past. De robotstofzuiger heeft een sterke zuigkracht welke je zelf kunt instellen door middel van de app.

Xiaomi ROIDMI Eve Plus kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi ROIDMI Eve Plus aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 3,6 kg
Afmetingen 35 × 35 × 9,8 cm
Merk

Uitvoering

ROIDMI Eve Plus

Kleur

Wit

Zuigkracht

2700 Pascals (Pa)

Volume watertank

0.25 L

Volume opvang

3 L

Accu capaciteit

5200 Milliampère-uur (mAh)

Navigatiemethode

Lasernavigatie (LDS), SLAM

Smart Home integraties

Amazon Alexa, Google Home, Mi Home

Spraakbesturing

Amazon Alexa, Google Assistant

Artikelnummer (MPN)

ROIDMI-EVE-PLUS

Product Video