iRobot Roomba i7+
iRobot Roomba i7+
433,99 Koop product

iRobot Roomba i7+

433,99

De iRobot i7 is een robotstofzuiger van hoge kwaliteit en met veel handige functies. Zo is de Roomba i7 voorzien van iRobot’s Imprint™ Smart Mapping technologie: de robotstofzuiger leert alle ruimtes in je huis kennen en kan op basis hiervan selectief een bepaalde ruimte stofzuigen.

Omdat deze stofzuig-robot met lasernavigatie werkt is de iRobot Roomba i7 ook erg efficient: de stofzuiger weet wat de snelste route is om de ruimte te stofzuigen en kan onthouden waar hij al is geweest.

Je kunt de Roomba i7 eenvoudig inplannen met de iRobot HOME-app op je telefoon, maar je kunt ook gebruik maken van spraakbesturing door middel van de Google Home of Amazon Alexa integratie.

Deze robotstofzuiger is beschikbaar in 2 uitvoeringen: de i7 en i7+. Het verschil tussen deze uitvoeringen is dat je bij de i7+ het oplaadstation voorzien is van Clean Base™ automatische vuilafvoer, waarbij de stofzuiger automatisch geleegd wordt zodat je niet telkens handmatig hoeft te doen wanneer de opvangbak vol is.

Uitvoering: Roomba i7+

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4 (5 stemmen)

iRobot Roomba i7 (i7558)

Nooit meer zelf stofzuigen is mogelijk met de iRobot Roomba robotstofzuigers. De apparaten uit de i-serie zijn veelzijdig en kunnen zelfstandig op pad gaan. De iRobot Roomba i7158 is een klein apparaat, dat eenvoudig te bedienen is. Er zijn twee uitvoeringen van het apparaat op de markt. Beide uitvoeringen beschikken over hetzelfde apparaat en werken hetzelfde. Het verschil zit in het gebruik. De iRobot Roomba I7 is enkel een stofzuiger en de iRobot Roomba I7+ wordt geleverd inclusief een automatische vuilafvoer. Het apparaat is eenvoudig te bedienen met de smartphone en kan de omgeving leren kennen. Hierdoor kan de stofzuiger efficiënt te werk gaan met schoonmaken.

Technische specificaties van de iRobot i7558

Het apparaat wordt geleverd inclusief een Home Base station. Hiermee kan de accu van de stofzuiger automatisch worden opgeladen. Het Home Base station wordt aangesloten op netstroom met een meegeleverde stroomkabel. Ook zijn er twee AA-batterijen inbegrepen. Inn de verpakking zit verder een extra filter en een extra borstel. Deze borstel kan aan de zijkant van de stofzuiger gemonteerd worden voor het schoonmaken van hoeken en randen. Bij de iRobot Roomba I7+ is geen Home Base station inbegrepen. In plaats daarvan ontvang je een Clean Base laadstation. Dit laadstation is voorzien van een automatische vuilafvoer.

Automatische vuilafvoer

De iRobot Roomba I7+ kan zijn accu opladen bij het Clean Base laadstation. Dit onderdeel is voorzien van een automatische vuilafvoer. De stofzuiger heeft een ingebouwde opvangbak voor het vuil dat wordt opgezogen. Zodra de opvangbak gevuld is of de accu leeg is, rijdt de stofzuiger terug naar het laadstation. Daar wordt automatisch de accu opgeladen en wordt de opvangbak geleegd. In het Clean Base laadstation is ruimte voor het legen van wel 30 volle opvangbakken. Deze worden direct in een gesloten zak geleegd.

Bediening

Voor de bediening maak je gebruik van een handige iRobot Home-app. Deze app is geschikt voor Android en Apple telefoons. Met de app kan het apparaat ingesteld worden en ingeschakeld. De stofzuiger is in staat om zelf routes te leren. Met de app kun je als gebruiker ook routes aanpassen en tijden instellen waarop de stofzuiger bijvoorbeeld niet hoeft schoon te maken. De apparaten uit de iRobot Roomba i-serie zijn te koppelen aan Google Assistent. Hiermee is het mogelijk om de stofzuiger te bedienen met spraakopdrachten.

Aanvullende informatie

De zijborstels op de iRobot Roomba I7 en I7+ zijn bedoeld voor het schoonmaken van hoeken en randen. De borstels staan in een hoek van 27 graden en komen ni de kleinste hoekjes. Het apparaat is voorzien van een ingebouwde Lithium-ion accu die tot 1,5 uur lang gebruikt kan worden. Als de accu leeg is, rijdt de stofzuiger zelfstandig terug naar het laadstation. De opvangbak in de stofzuiger kan geleegd en gewassen worden. Met ingebouwde sensoren wordt voorkomen dat de stofzuiger van verhogingen of trappen kan rijden.

iRobot Roomba i7+ kopen?

Als je op zoek bent naar alle iRobot Roomba i7+ aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 3,38 kg
Afmetingen 34,2 × 34,2 × 9,3 cm
Merk

Uitvoering

Roomba i7+

Integraties

iRobot HOME

Spraakbesturing

Amazon Alexa, Google Assistant

Zuigkracht

1800 Pascals (Pa)

Volume opvang

0.4 L

Navigatiemethode

Lasernavigatie (LDS), SLAM

Artikelnummer (MPN)

i755840

Video Review