Xiaomi Mi Smart Compact Projector
Xiaomi Mi Smart Compact Projector
529,97 Koop product

Xiaomi Mi Smart Compact Projector

529,97

De Mi Smart Compact Projector van Xiaomi is – zoals de naam al verklapt – een compacte projector. Ondanks het kleine formaat (15cm x 11.5cm x15cm) van deze beamer projecteert de Mi Smart Compact Projector toch een mooi Full HD beeld met diep contrast dankzij HDR10 ondersteuning.

De wereldwijde versie van deze projector wordt geleverd met Android TV, waardoor je al jouw favoriete apps zoals Netflix en YouTube gewoon rechtstreeks op de beamer kunt installeren. Wil je de beamer even niet als beamer gebruiken? Dat kan ook! De ingebouwde speakers van deze beamer zijn erg goed, en je kunt er voor kiezen om de lamp van de projector uit te schakelen terwijl je muziek aan het streamen bent.

Xiaomi Mi Smart Compact Projector aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

geekbuying.com Geekbuying.com €529,97 » Geekbuying.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 2.92 (88 stemmen)

Bouw je eigen thuisbioscoop met deze compacte Xiaomi beamer!

Als je een mini bioscoop in huis wilt halen, kies je voor de Xiaomi Mi Smart Compact Projector. Deze projector laat films, series en video’s tot leven komen dankzij de levendige kleuren, 1080P Full HD resolutie en het gebruik van de HDR10 video decoding. De kleuren zijn scherper dan ooit, wat je het gevoel geeft dat je details ziet die je eerst niet kon zien. Alles wat je ziet komt meer tot leven dan ooit. Bovendien is deze projector compatibel met 4K resoluties, voor een nog scherper beeld. Ook kun je middels dit apparaat projecteren op schermen van verschillende groottes, tussen de 60 en 120 inch.

Mi Smart Compact Projector voordelen

Laat je niet voor de gek houden door de compacte afmetingen van dit apparaat: de Xiaomi Smart Compact Projector kan een hoop voor je betekenen. Dankzij de auto-focus functie heb je scherpe beelden vanaf de eerste minuut. Naast de beelden is ook de audio scherpt. Er wordt gebruik gemaakt van Dolby Sound en een sound chamber is geïntegreerd. Door het gebruik van Wi-Fi verloopt de kijkervaring soepel en zijn er bovendien vele apps waar je gebruik van kunt maken. Zo kun je ook je favoriete films en series via deze projector kijken. Tot slot is het bedienen van deze projector eenvoudig, onder meer omdat deze compatibel is met Google Assistant. Zo bedien je het apparaat middels je stem.

Xiaomi Mi Smart Compact Projector kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Mi Smart Compact Projector aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 1,3 kg
Afmetingen 15 × 11,5 × 15 cm
Merk

Kleur

Wit

Resolutie

1920 x 1080 pixels (Full HD)

Gewicht

1.27 kg

Productafmetingen

15 x 11.5 x 15 cm

Artikelnummer (MPN)

MJJGTYDS02FM

Video Review