Xiaomi Mijia 4K Laser Projector
Xiaomi Mijia 4K Laser Projector
1.526,08 Koop product

Xiaomi Mijia 4K Laser Projector

1.526,08

Start je eigen thuisbioscoop met de Xiaomi Mijia 4K Laser Projector 1S! Deze Ultra Short Throw (UST) beamer is de opvolger van de Xiaomi Mi Laser Projector 150, een van de meest populaire beamers tussen 2017 en 2020.

Met de nieuwe Mijia 4K Laser Projector geniet je van een haarscherp beeld in 4K resolutie (3840 x 2160 pixels). Plaats deze 4K Laser Beamer 20 tot 50 centimeter van de muur en je projecteert moeiteloos een 80″ tot 150″ beeld voor de ultieme bioscoop-ervaring. Wil je er HiFi surround geluid bij? Geen probleem: je koppelt via bijvoorbeeld HDMI ARC of S/PDIF eenvoudig een home cinema systeem aan deze beamer.

Deze beamer wordt verkocht onder meerdere productnamen: de Mi 4K Laser Projector, Xiaomi Laser Projector 1S en Xiaomi Mi 4K UHD Laser Projector zijn dus allemaal hetzelfde product: een premium Ultra Short Throw beamer met 4K resolutie en Android TV 9.0 (Global Version) of Android 6.0 en MIUI TV (Standaard).

Resolutie: 3840 x 2160 pixels (4K)

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.5 (218 stemmen)

Mi Laser Projector, nu met 4K resolutie

Ter opvolging van de originele Mi Laser Projector 150″ heeft Xiaomi Mijia een nieuwe versie uitgebracht van hun Ultra Short Throw (UST) beamer: de Mi Laser Projector 4K. Dit nieuwe model heeft hetzelfde design en dezelfde ingebouwde speakers als zijn voorganger, maar de beeldkwaliteit is met de Xiaomi 4K Laser Projector flink vooruit gegaan. Zo is de resolutie van het geprojecteerde beeld is nu 4 keer zo hoog: 3840 x 2160 pixels (4K Ultra HD) vs 1920 x 1080 pixels (1080p Full HD), maar ook de helderheid van het beeld is tot 30% hoger.

4K Ultra Short Throw Beamer

De Mi Laser Projector is een Ultra Short Throw beamer, afgekort UST. Waar een “normale” beamer doorgaans een afstand van minimaal 2 meter nodig heeft om een groot scherm te kunnen projecteren, hebben UST beamers slechts enkele centimeters nodig. Zodoende plaats je deze Xiaomi projector slechts 10 tot 50 centimeter van de muur om een 4K beeldscherm van 80″ tot 150″ te projecteren.

Mi Laser Projector 4KHet gebruik van een Ultra Short Throw projector heeft meerdere voordelen:

  • De beamer is makkelijk te installeren en waterpas te plaatsen.
  • Het beeld zal niet worden verstoord wanneer er iemand voorbij loopt.
  • Je kunt de projecter eenvoudig met je audiosysteem, gameconsole en TV koppelen.
  • In combinatie met een projectiescherm (ALR/CLR) kan de beamer ook met daglicht gebruikt worden.
  • Door het gebruik van laserlampen heeft de beamer een lange levensduur van ca. 25000 uur!

Je kunt deze beamer goed zonder projectiescherm gebruiken, maar houd er rekening mee dat door de hoge lichtopbrengst en de korte projectieafstand van de beamer dat alle oneffenheden op het projectieoppervlak duidelijk zichtbaar worden. Als je geen gladde muur hebt waarop je het beeld kunt projecteren, of als je niet tevreden bent met het geprojecteerde beeld, dan raden we het gebruik van een beamerscherm aan. Houd er daarbij wel weer rekening mee dat je beamerscherm geschikt is voor Ultra Short Throw projectors!

Functionaliteit, aansluitingen en firmware van de Xiaomi Mijia Laser Projector 4K

Deze Laser Projector wordt standaard geleverd als “Chinese versie”, wat betekent dat het besturingssysteem MIUI TV is. Op zich is daar niets mis mee; je kunt de beamer namelijk eenvoudig in de Engelse taal instellen. Echter gezien het ontbreken van de Google Play Store en bijbehorende apps zoals Netflix en Prime Video, adviseren we je om ook ook een Mediaspeler / Android TV Box aan te schaffen wanneer je deze Xiaomi projector kopen wilt als standaard versie. Je kunt er ook voor kiezen om de “Global Version” te kopen welke voorzien is van Android TV 9.0, in dat geval heb je geen mediaspeler nodig.

Deze 4K Laser Beamer is voorzien van 3 HDMI aansluitingen, waaronder 1 HDMI ARC aansluiting. Daarnaast heeft de beamer 1 USB 3.0 poort, welke je bijvoorbeeld kunt gebruiken om een Chromecast van stroom te voorzien. Om de beamer te koppelen aan een audiosysteem kun je gebruik maken van een AUX aansluiting, Optische (S/PDIF) aansluiting of de eerder genoemde HDMI ARC aansluiting. Je kunt deze projector met je WiFi verbinden, maar je kunt ‘m ook bekabeld aansluiten dankzij de aanwezige ethernetpoort.

Xiaomi Mijia 4K Laser Projector kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Mijia 4K Laser Projector aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 7,0 kg
Afmetingen 29,1 × 41 × 8,8 cm
Merk

Kleur

Zwart

Resolutie

3840 x 2160 pixels (4K)

Lichtopbrengst

2000 ANSI Lumens

Besturingssysteem

Android TV, MIUI TV

Displayformaat

80 inch tot 150 inch

Connectiviteit

AUX (3.5mm), Ethernet, HDMI, Toslink (optische kabel), USB-A, WiFi

Artikelnummer (MPN)

MJJGTYDS01FM

Video Review