CHiQ B5U Laser Theater
CHiQ B5U 4K Laser Projector
2.108,42 Koop product

CHiQ B5U 4K Laser Projector

2.108,42

De CHiQ B5U is een Ultra Short Throw (UST) projector welke je 20cm van de muur kunt plaatsen om een 100″ beeld in hoge kwaliteit te projecteren. De hoge beeldkwaliteit van deze CHiQ beamer is te danken aan de 4K resolutie (3840 x 2160 pixels), een hoog contrast (15000:1), een hoge lichtopbrengst van 1900 ANSI lumen, HDR ondersteuning en bewegingscompensatie (MEMC).

Deze 4K laser projector is voorzien van Android 8.0 maar draait niet op Android TV, waardoor het minder makkelijk is om apps op de beamer zelf te installeren. Je kunt wel heel makkelijk een mediaspeler of ander extern apparaat aansluiten doordat de CHiQ B5U voorzien is van HDMI, VGA, USB, Bluetooth, WiFi en een Ethernet-poort.

Qua beeldkwaliteit zit je zeker goed met deze beamer, maar hoe zit het met de geluidskwaliteit? De Changhong CHiQ B5U is voorzien van een ingebouwde soundbar welke bestaat uit 2 speakers met een vermogen van 10W. Je kunt er op rekenen dat de geluidskwaliteit hiervan prima is, maar voor de ├ęchte thuisbioscoop-ervaring adviseert GadgetFabriek om de beamer te koppelen aan externe speakers of een home cinema systeem. Dit kun je doen via HDMI (ARC), Bluetooth of een audiokabel.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3 (14 stemmen)

Changhong CHiQ beamer

CHiQ is een merk van Changhong, de op 1-na-grootste fabrikant van televisies in China. De CHiQ B5U is de eerste 4K Laser Projector van Changhong, maar kwalitatief is deze beamer zeker vergelijkbaar met onder andere de Xiaomi 4K Laser Projector en de Fengmi 4K Projector. In sommige opzichten is de CHiQ B5U misschien zelfs beter: het contrastratio (15000:1) en de lichtopbrengst (1900 ANSI Lumen) zijn erg goed en dankzij Motion Estimation & Motion Compensation (MEMC) technologie zijn de beelden op deze Changhong 4K beamer erg vloeiend.

CHiQ B5U 4K Laser Projector kopen?

Als je op zoek bent naar alle CHiQ B5U 4K Laser Projector aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Kleur

Zwart

Besturingssysteem

Android

Lichtopbrengst

1900 ANSI Lumens

Resolutie

3840 x 2160 pixels (4K)

Artikelnummer (MPN)

CHIQB5U

Video Review