Xiaomi Fimi X8 Mini Pro
Xiaomi Fimi X8 Mini Pro

Xiaomi Fimi X8 Mini Pro

14,20

De FIMI X8 Mini Drone is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare drone waarvoor geen vergunning nodig is. Het is goed gebouwd en wordt geleverd met een scala aan functies, waaronder 4K video-opname, GPS-en GLONASS-positionering, en 31 minuten vliegtijd. Via de Mi Drone App bestuur je deze Xiaomi Drone.  

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.75 (16 stemmen)

Xiaomi Fimi X8 Mini Pro

Wil je een drone kopen waarvoor een dronebewijs niet nodig is? Dan zijn je mogelijkheden beperkt. Natuurlijk is er de DJI Mini 2 en de DJI Mini 3 Pro, maar misschien ben je wel op zoek naar een goedkoop alternatief. Met de komst van de Fimi X8 Mini Pro is er een DJI mini alternatief beschikbaar dat dankzij de waanzinnige prijs-kwaliteitverhouding van Xiaomi producten voor jou waarschijnlijk erg interessant is. GadgetFabriek vertelt je alles over de Xiaomi FIMI X8 Mini.

FIMI X8 Mini Drone

De Fimi X8 Mini Pro is een zeer complete drone. Hij wordt geleverd met een 3-assige gimbal, 4K video-opname, GPS- en GLONASS-positionering en een indrukwekkend bereik van 1,2 kilometer. De vliegtijd is met 31 minuten ook niet slecht. Je kunt de Fimi X8 Mini natuurlijk ook gebruiken om video’s in 2.7K resolutie te filmen, maar dat hij nog meer kan dan dat maakt deze kleine drone extra interessant. Het grootste voordeel ten opzichte van de DJI Mini 3 Pro is waarschijnlijk het prijskaartje van slechts € [cl_rpoductt.]

Wat de Fimi X8 onderscheidt van andere instapdrones is de bouwkwaliteit en de featureset. Het is een zeer goed gebouwde machine, met een stevig ontwerp en inklapbare armen. De gimbal is ook zeer goed gemaakt, met soepele bewegingen in alle richtingen. Een mooi voordeel van de FIMI X8 Mini is het gewicht van slechts 250 gram, waardoor dit een van de weinige drones is welke je niet bij het RDW hoeft te registreren en waarvoor geen vliegbrevet nodig is.

Xiaomi Mi Drone App

De Fimi X8 Mini Pro wordt bestuurd via de Mi Drone app, die beschikbaar is voor iOS en Android. De app is goed ontworpen en eenvoudig te gebruiken. In de app kun je de vliegmodus instellen, de live video feed bekijken en de camera instellingen aanpassen.

Een van de belangrijkste aspecten van een drone zijn de vliegprestaties, en de Fimi X8 Mini Pro stelt niet teleur. Hij vliegt soepel en responsief, met een goede snelheid en wendbaarheid. Het bereik is ook indrukwekkend, met 8 kilometer afstand vanaf de remote controller. Bovendien is de X8 Mini in staat om stabiel te blijven vliegen tot en met windkracht 5.

De Fimi X8 Mini Pro wordt geleverd met een 3-assige gimbal. Dit is een grote stap voorwaarts ten opzichte van de 2-assige gimbals van de meeste instapdrones. Dit zorgt voor veel vloeiendere en gestabiliseerde videobeelden. De camera zelf is zeer goed, met 4K video-opname en 12 megapixel foto’s. Dit is wel minder dan bijvoorbeeld de DJI Mini 3 Pro, welke een 48-megapixel sensor heeft en dus nóg meer gedetailleerde foto’s maakt van hogere kwaliteit.

De Fimi X8 Mini Pro is een indrukwekkende drone, zeker gezien zijn lage prijskaartje. Het een drone van goede kwaliteit, met een geweldige functieset en goede vluchtprestaties. Als ke op zoek bent naar een goedkope drone waarvoor geen licentie nodig is, is de Fimi X8 Mini Pro zeker het overwegen waard.

Voordelen Fimi X8 Mini

  • Laag prijskaartje
  • Goede bouwkwaliteit
  • Indrukwekkende functieset
  • Goede vluchtprestaties
  • Geen dronebewijs nodig
  • 4K / 60FPS video

Conclusie: Dit is de Xiaomi X8 Mini Pro

De Xiaomi FIMI X8 Mini Drone is een geweldige kleine drone die waar voor zijn geld biedt. De drone wordt geleverd met een reeks functies die meestal alleen te vinden zijn op duurdere drones, zoals 4K-video-opname en een 3-assige gimbal. De vluchtprestaties zijn ook zeer goed, waardoor het een goede keuze is voor iedereen die op zoek is naar een instapmodel drone waarvoor geen dronebewijs nodig is.

Xiaomi Fimi X8 Mini Pro kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Fimi X8 Mini Pro aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Fimi X8 Mini

Kleur

Wit

Maximaal bereik

8 km

Gewicht (gram)

250 gram

Accuduur

31 minuten

Resolutie

3840 x 2160 pixels (4K)

Accu capaciteit

2400 Milliampère-uur (mAh)

Artikelnummer (EAN)

6974432550027

Review Video