ZLL SG906 Pro 2 Drone
ZLL SG906 Pro 2
157,76 Koop product

ZLL SG906 Pro 2

157,76

Met de ZLL SG906 Pro 2 maak je fantastische foto’s en video’s vanuit de lucht. Deze ZLL drone met als bijnaam “Beast 2” zit vol met geavanceerde technologie en kan tot wel 26 minuten vliegen op een volle accu om video’s in 4K kwaliteit op te nemen en/of foto’s met een resolutie van 12 megapixels te maken. Je kunt deze drone kopen met meerdere accu’s, waardoor je nóg langer kunt vliegen door tussentijds de accu te verwisselen. Deze drone is voorzien van een 3-assige gimbal én elektronische beeldstabilisatie, waardoor videobeelden en foto’s tijdens het vliegen altijd haarscherp blijven. Het besturen van ZLL SG906 Pro 2 is redelijk eenvoudig: je doet dit met behulp van je smartphone via de gratis HFun app voor Android en iOS. Aangezien de drone standaard geleverd wordt met een remote controller, kun je jouw smartphone met de remote controller koppelen voor nog meer controle over de drone.

ZLL SG906 Pro 2 aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

banggood.com Banggood.com €157,76 » Banggood.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.82 (62 stemmen)

“Het Beest”: ZLL SG906 Pro 2

Drones zijn een leuke manier om een nieuwe kijk op de wereld te krijgen. Met een drone kun je plaatsen verkennen waar je anders niet zou kunnen komen, en je kunt geweldige foto’s en video’s maken vanuit hoeken die je op een andere manier onmogelijk zou kunnen bereiken.

Drone vliegen is ook een geweldige manier om plezier te hebben. Het is een opwindende ervaring om de lucht in te gaan en de wereld vanuit een nieuw perspectief te zien. Vliegen met drones is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie, en het is ook erg leuk voor kinderen om te kijken.

DJI is de marktleider voor drones, en niet voor niets. DJI drones behoren tot de beste op de markt, en ze worden geleverd vol met functies die ze perfect maken voor een verscheidenheid van toepassingen. DJI drones hebben echter wel een behoorlijk prijskaartje. Dat gezegd hebbende, je krijgt waar je voor betaalt, en DJI drones zijn de investering waard. Ze zullen je zeker uren plezier bezorgen en je helpen geweldige foto’s en video’s te maken. Maar als je een goedkope drone kopen wilt en toch lang wilt kunnen vliegen en 4K video’s maken, dan is de ZLL SG906 Pro 2 misschien iets voor jou.

Goedkoop alternatief DJI Mavic 3:

De ZLL SG906 Pro 2 is een betaalbare grote drone die perfect is voor iedereen die op zoek is naar een geweldige luchtfotografie en videografie ervaring. Deze drone is uitgerust met functies die zeker indruk zullen maken, waaronder een 3-assige gimbal en elektronische beeldstabilisatie. Met deze functies, zal de ZLL SG906 Pro 2 leveren haarscherpe video en foto’s tijdens de vlucht.

Deze drone wordt ook geleverd met een lange vliegtijd van maximaal 26 minuten, zodat u meer tijd in de lucht kunt doorbrengen met het vastleggen van geweldige beelden. En dankzij de krachtige motoren, kan de ZLL SG906 Pro 2 gemakkelijk omgaan met winderige omstandigheden.

Dus, als je op zoek bent naar een betaalbare grote drone die geweldige luchtfoto’s en video’s levert, is de ZLL SG906 Pro 2 zeker het overwegen waard.

ZLL SG906 Pro 2 kopen?

Als je op zoek bent naar alle ZLL SG906 Pro 2 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Kleur

Zwart

Accuduur

25 minuten

Accu capaciteit

3500 Milliampère-uur (mAh)

Artikelnummer (MPN)

ZLL-SG906-PRO-2

Video Review