Xiaomi Viomi SE
Xiaomi Viomi SE
369,67 Koop product

Xiaomi Viomi SE

369,67

Wil je een goedkope robotstofzuiger kopen die ook nog eens kan dweilen? Dan is deze budgetvriendelijke robot iets voor jou! De Xiaomi Viomi SE stofzuig- & dweilrobot is de slimme hulp in huis waarmee je moeiteloos geautomatiseerd je huis schoon kunt maken en houden, zodat je zelf niet meer hoeft te stofzuigen en dweilen.

De Viomi SE heeft een zuigkracht van 2200 Pa en een 3200 mAh batterij waarmee de robot tot wel 2 uur continu kan stofzuigen en dweilen. De robot heeft een lasersensor voor navigatie waardoor de Viomi SE de verschillende ruimtes in je huis in kaart kan brengen en efficient kan schoonmaken.

Je kunt de robot besturen door middel van de Xiaomi Mi Home App, waarmee je kunt inplannen waar en wanneer je wilt dat de Viomi SE gaat stofzuigen en/of dweilen.

Xiaomi Viomi SE aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

geekbuying.com Geekbuying.com €369,67 » Geekbuying.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.44 (16 stemmen)

Viomi SE: goedkope robotstofzuiger & dweilrobot met premium eigenschappen

Dweilen en stofzuigen hoef je niet zelf te doen, en je hoeft er ook niemand voor in te huren! Met Xiaomi’s Viomi SE robot kun je jouw huis laten stofzuigen en dweilen waar en wanneer je wilt. De Viomi SE is een budgetvriendelijke robot met de eigenschappen van een premium robotstofzuiger. Zo is de SE geschikt om een oppervlakte van maximaal 200 vierkante meter schoon te maken op 1 acculading dankzij de 3200 mAh accu waarmee tot 120 minuten kan worden gestofzuigd en/of gedweild.

De robotstofzuiger heeft een zuigkracht van 2200 Pa waarmee verschillende soorten vloeren grondig gereinigd kunnen worden. Een zeer handige functie van de Viomi SE is de LDS lasernavigatie waardoor de robot zelfstandig een efficiënte route kan bepalen om schoon te maken. Aangezien Viomi onderdeel is van Xiaomi kun je de Viomi SE robot instellen, inplannen en besturen met de Xiaomi Mi Home App.

Xiaomi Viomi SE kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Viomi SE aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 4,4 kg
Afmetingen 35 × 35 × 9,45 cm
Merk

Uitvoering

Viomi SE

Kleur

Wit

Accuduur

120 minuten

Zuigkracht

2200 Pascals (Pa)

Maximaal geluidsniveau

75 Decibel (dB)

Accu capaciteit

3200 Milliampère-uur (mAh)

Navigatiemethode

Lasernavigatie (LDS)

Volume opvang

0.3 L

Volume watertank

0.2 L

Soort Filter

HEPA

Gewicht

4.6 kg

Artikelnummer (MPN)

VIOMISE

Video Review