Teufel Musicstation (zwart)
Teufel Musicstation
399,99 Koop product

Teufel Musicstation

399,99

Teufel’s MusicStation is een zeer uitgebreide en handige speaker waarmee je jouw favoriete muziek op allerlei manieren kunt afspelen in een hoge geluidskwaliteit.

Net als veel andere smart speaker beschikt de Teufel MusicStation over Bluetooth en WiFi, maar de MusicStation kan ook muziek afspelen vanaf een USB-stick, met een AUX-kabel (3.5mm) of vanaf een CD met de geïntegreerde CD-speler.

Weet je zelf nog niet welke muziek je wilt luisteren? Geen probleem met de MusicStation: je kunt namelijk ook gewoon radiozenders via FM, DAB+ en internetradio beluisteren met deze handige luidspreker.

Teufel Musicstation aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

teufelaudio.nl Teufelaudio.nl €399,99 » Teufelaudio.nl

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.41 (69 stemmen)

Teufel MusicStation speaker

De ene keer wil je muziek afspelen via Spotify, de andere keer heb je in een CD, en daarna heb je misschien weer muziek die je niet via WiFi kunt streamen naar een extern apparaat en dus alleen via Bluetooth kunt afspelen.Herkenbaar? Of lijkt het je handig als dit zou kunnen? Dan is de de Teufel MusicStation de ideale oplossing!

Deze speaker combineert een uitstekende geluidskwaliteit met een enorm aantal afspeelmogelijkheden. Waar andere smart home speakers zoals de Bose Home Speaker 500 en de Xiaomi Mi Smart Speaker meestal wel muziek afspelen via WiFi en Bluetooth ondersteunen, gaat Teufel met de MusicStation nog een stuk verder. Deze luidspreker heeft namelijk een geïntegreerde CD-speler, USB-speler, DAB+ radio, FM radio, internetradio en wekkerfunctie. Oh, en je kunt ‘m ook nog met een 3.5mm audiokabel (AUX) aansluiten. De Teufel MusicStation is dus een alles-in-een oplossing voor goed geluid.

Slimme functies

De MusicStation van Teufel is een speaker waarmee je gewoon in één keer klaar bent: een speaker met een goede geluidskwaliteit waarmee vanaf iedere bron jouw muziek kunt afspelen. Onderstaand de meest belangrijke eigenschappen van deze slimme speaker:

  • Bluetooth 5.0 met ondersteuning voor aptX en AAC.
  • Streamen via WiFi met o.a. Spotify Connect en Amazon Music.
  • Radio luisteren via FM, DAB+ en internetradio.
  • Integratie met Google Home en Amazon Alexa.
  • Teufel Dynamore Ultra technologie voor virtuele surround sound.

Teufel Musicstation kopen?

Als je op zoek bent naar alle Teufel Musicstation aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

MusicStation

Kleur

Zwart

Connectiviteit

AUX (3.5mm), Bluetooth 5.0 aptX, WiFi

Artikelnummer (EAN)

4048945014627