Apple HomePod
Apple HomePod

Apple HomePod

99,95

HomePod is Apple’s slimme WiFi speaker met de focus op superieure geluidskwaliteit. Deze slimme speaker klinkt heel erg goed en integreert met Apple HomeKit. Out-of-the-box ondersteunt de HomePod het afspelen van muziek via Apple Music, maar je kunt natuurlijk ook muziek vanuit Spotify op de HomePod afspelen via AirPlay 2.

Let op: de Apple HomePod is officieel nog niet uitgebracht in Nederland en België. Om deze reden is het momenteel nog niet mogelijk om Apple’s spraakassistent Siri te gebruiken om de HomePod te besturen. Je kunt de speaker natuurlijk wel gebruiken om je favoriete muziek in hoge kwaliteit te streamen via AirPlay.

De grote Apple HomePod is helaas nergens meer te koop, we verwachten dat Apple in 2023 een nieuwe HomePod introduceert. Voor nu tonen we je de prijzen voor het beste alternatief: de Apple HomePod Mini.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.61 (64 stemmen)

De slimme WiFi speaker van Apple met Siri

De HomePod is een slimme luidspreker met een hoge geluidskwaliteit. Deze Apple speaker voor thuis verbind je eenvoudig via WiFi en kan gekoppeld worden aan Apple’s Smart Home systeem genaamd HomeKit, waardoor de HomePod samenwerkt met al je andere Apple apparaten. Het is de bedoeling dat je de Apple HomePod met je stem bedient, vergelijkbaar met hoe de Google Home speaker werkt. Echter wordt spraakondersteuning voor de HomePod nog niet ondersteund in Nederland en België, verder werkt de speaker wel zoals het hoort.

Geluidskwaliteit Apple HomePod

De geluidskwaliteit van deze Apple speaker is zeer goed en Apple kan zich wat dat betreft meten met premium merken zoals Sonos en Bose. De speaker is bijna 18 centimeter hoog en bevat een 4 inch woofer, 7 tweeters en 6 microfoons welke er samen voor zorgen dat deze WiFi speaker niet alleen een hele goede geluidskwaliteit biedt, maar ook heel goed kan luisteren naar spraakopdrachten wanneer je “Hey Siri” zegt. Je kunt de HomePod ook instellen als een multi-room speaker: via AirPlay 2 koppel je de speaker eenvoudig aan andere HomePods om zodoende je favoriete muziek gesynchroniseerd op meerdere plekken in huis af te spelen.

Afspeelmogelijkheden

In tegenstelling tot veel andere multi-room WiFi speakers in dit segment ondersteunt de HomePod geen Spotify Connect. Dit betekent niet dat je geen Spotify kunt luisteren; je kunt alsnog je favoriete muziek vanaf je iPhone, iPad of Mac streamen naar je HomePod(s) via AirPlay 2. Qua geïntegreerde afspeelmogelijkheden biedt de HomePod ondersteuning voor Apple Music, Apple Podcasts, Beats1 Live Radio en het afspelen van al je muziek in iCloud.

Apple HomePod kopen?

Als je op zoek bent naar alle Apple HomePod aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 2,5 kg
Afmetingen 14,2 × 14,2 × 17,2 cm
Merk

Spraakbesturing

Apple HomeKit

Kleur

Zwart

Artikelnummer (EAN)

190198796424

Video Review